VEMDALEN

sitter och laddar upp för den sista natten i min egen säng det här året.
men jag tänker inte sätta mig och kolla igenom massa bilder och minnas tillbaka 2010. då kommer jag bara börja gråta. och man kan inte gråta när det nedanför sängen står en fet resväska fylld med fjällen-things !

jag kommer hem igen den tredje. alltså, blir ganska dött här i en vecka om nu inte blogg.se skulle får för sig att skaffa en iPhone app just nu när jag behöver den som bäst ... fast nä, inte så troligt.

Jag ska iallafall ha ett awesome skidläger på alla tänkbara sätt,
så kommer jag tillbaka med förhoppningsvis massvis med bilder och glada minnen.

KRAMAR ♥

HEY,

I'M READY för en knapp vecka i alldeles för många minusgrader för att mörda min höft med skidåkning och om det går väl även snowboardåkning !




(bortsett ifrån att jag inte ens börjat packning) men jösses, det är ... 15 timmar kvar ... såå lungt. jag är alltid lite seg i starten. men det kommer ... snart :D Soffan på rummet syns inte längre för alla dessa underställ, fleecetröjor, vantar, sockor, myskläder och skidkläder som krävs för att överleva i norr över nyår :D snart ska jag hoppa in i duschen, sen få ordning på packningen så jag får med mig allt.

PUSS


julklappar

lägger enligt önskemål upp bild på lite av det jag fick i julklapp ! :D



3 tröjor, strumpor, ring, örhängen, hudkrämer och duschkrämer, mineralpuder, ögonskuggor, mascara, ansktsmask, hårinpackning............. sen present kort på stadium, tre friskisprovapågrejer, biobiljett, och bäst av allt; presentkort för klippning och slingning ! :D Alltså, en del av det jag fick :)

nattuggla

sitter och rullar sitta-inne-i-mörkret-på-rummet-och-prata-med-underbara-människor-om-allt-och-inget-till-klockan-är-alldeles-för-mycket listan gång på gång på gång, kvalitétstid på heltid, typ. dödsfint och jag mår så sjukligt bra just nu. fortsätt såhär, snälla ?

tänk att IMORGON åker jag till VEMDALEN med mina åtta favoriter. ( kl. är 01.06; måndag.) jag längtar så jag får ont i magen !

finns faktiskt inte så mycket mer att säga, jag hade nämligen tänkt att lägga mig "tidigt" idag. nu, typ. upp och åka iväg och fixa det sista inför resan imorgonbitti, sedan kommer dagen bestå mestadels av packning som inte ens är påbörjad än (:

avslutar en fin dag med att konstatera att jag aldrig skulle klara mig utan
pernilla lindström Inte en chans.



jaja, ha en god natt
________

jag är helt såld,


släktträff

jag har haft en riktigt härlig dag tillsammans med hela släkt&kusinskaran !
drar till med ännu en bildbomb såhär på söndagskvällen, bara för att jag tycker om bilder och inte riktigt är på humör för att skriva (:





 


:D


en annan annandag

åker till kusiner, hörs ikväll ! ♥

day 'n' night ...


godkväll jag sitter här och njuter av min fantastiska webbkamera kvallité !
eller så är det tvärt om, och när vi ändå är inne på det negativa spåret kan jag passa på att konstatera att det finns inte ord för hur trött jag är på den röda, mönstrande fondväggen i mitt rum. NÄSTAN så jag känner att det är värt att gå målare på bäckadahl för att bli av med skiten!

en annan sak det finns ännu färre ord för är vad jag har gjort idag. inte någonting. så himla skönt, och så himla meningslöst. Men jag har inte mått bra för 5 öre på hela dagen, och gör fortfarande inte, så skyller på det.

Och imorgon blir det andra bullar, ska spendera dagen med saknade kusiner. försent julfirande (:
Men nu ska jag ladda upp med en film. fortsätta mysa med andra ord, ha en bra kväll och natt och morgon, så hörs vi när vi hörs :D <3

bästa till sist



lite sent påkommet kan man kanske tycka med vissa överraskningar får man vänta lite på, till exempel mina dator/iphone högtalare som förhoppningsvis snart ligger på elgiganten och väntar på att få tillhöra en Frisk! Annars är det ju inte helt alldeles förskräckligt långt kvar till min födelsedag. 18 dagar närmare bestämt. 16 år ...


TYP JUL !



jul hos pappa

---------------------------------------------------------------------------







jul hos mamma

1. ingen jul utan rim  2&3.  gran  4. pakethög 5&6&7 paketöppning.
Firade lite grann hos pappa på förmiddagen
Sen med moster med samobo på kvällen. mys!


jag är trött

undrar om jag är utvilad nu .. sov till 1, försökte äta, gav upp, gick och lade mig igen. fortfarande lika trött. helt stört hur knäppt man drömmer när man sover på dagen alltså .. :o

Men nu ska jag ta och leka lite med mina julklappar!
och sedan dra igång med planering och börja packa lite smått inför vemdalen!
Efterdet kommer en bildbomb från min julafton.

alltså, hörs senare. ha en fortsatt fin juldag människor :)

25 december

SOVA kram

och det var det det ♥

sov sött !

lite julaftons humor


gott nytt jul

har varit julafton i en och en halvtimma, så kanske är läge att säga


godjul !



hörs lite senare när jag sovit en stund


när som helst,


dan före dopparedan, yes !

här prioriteras sömn och julpynt för blogg och dator
jag kämpar med att jobba upp julkänslan i mig för den är skrämmande låg nu!
Förhoppningsvis kommer den krypande framåt kvällen för nu är granen pyntad, Godisfaten fyllda, ljusen tända och på bordet ligger bingolotter som symboliserar uppesittarkväll.





marsipangodisfigurtillverkning och Hanna lite nöjd efter att ha fått användning av fysikkunskaper och fått julgranen att gå från mörk och dyster till strålande av belysning, mhmmhmmhmm!


there is a hurricane

godmorgon efter 5 timmars förlite sömn, men jag klarar mig man har ju lite att leva för nu med tanke på vad det är för dag! Åker ut till något mysigt ställe för att kika lite. fintfint med jul !

-

godnatt ...


betyg



tja .. så ser det ut. jag kan inte säga annat än att jag är helnöjd!
självförtroendet skjuter iväg och nu har jag både pressen och
motivationen att klättra till toppen, SÅ HÄRLIGT :D


dagen i bilder


julspel i skolan, "musarna"



min numera brunett malin, lite sådär extra glad för i handen håller hon min julklapp till henne. men är fin, jag vet. inte ihop skynklad eller platt eller dåligt inslagen, nej, det är bara som det ser ut.
Åkte efter avslutningen tillsammans med Philippa, Jenny och Pernilla hem till Malin för att inviga lovet med att laga 'bruch' och ha en allmänt trevlig, rolig och supermysig förmiddag. ME LIKE !



och i samma sekund som malin satt och posade med min present, satt jag och väntade på att få öppna hennes. hennes till mig, alltså. Den innehöll någonting alldeles awesome; ursköna, ursöta, urbra mys-tofflor! sitter som fastgjuta på mina fötter och har inga planer på att ta av mig dom heller. TACK MALIN!

Julen är rätt bra ändå


nöjd tjej

så är det, allt är fint som bara den!
avslutning avklarad, betygen avklarade, och starten på ett grymt lov har börjat!
det innebär också allt fix som måste göra, vilket är det jag håller på med nu. Bäst att fortsätta så man blir någorlunda färdig någongång, hörs senare!


en härlig dag helt enkelt.
lever med ett dilamma kvällarna det är fullmåne, det går inte sova och det är anledningen att jag sitter uppe nu. jag är trött, jag vill sova. död åt månen. eller bara godnatt...


bildbevis, 00.15 - 22/12-2010

n-j-u-t-a

och plötsligt var julklapparna heelt klara. jag vet en som kommer få en jättefin julklapp imorgon !

otroligt men sagt, om drygt 11 timmar har jag jullov. lov. jul. och lov. det låter rätt bra, tycker jag. mycket bra tillochmed, när tankarna vandrar åt vad som kommer att hända de tre närmaste veckorna.
JULMYS. FAMILJ. VÄNNER. FILM. SOVA. SEN EN FEET, GO, HÄRLIG RESA TILL VEMDALEN MED SKIDOR, SNOWBOARD OCH EN HEL VECKA MED VÄNNER, OCKSÅ NYÅRSFIRANDE PÅ DET.

tänk att avlsuta ett riktigt tufft år med det mest fantastiska, och sedan en timma senare starta nästan år med samma sak. kan ju bara betyda att året efter blir fantastiskt. jag är taggad, JAG ÄR TAGGAD.
men EN sak i taget. Imogon avslutning och betyg. alltid lika nervörst? resultat för allt kämnde och konsekvenser för allt icke-kämpande ... Sedan hem och dra igång med traditionerna. köpt julgran han vi gjort nu också. så nu, NU !

23.12 .. sova kanske ?
tss, jag har sovmorgon.......................

spontanbesöket mitt i julstöket


ååååh, ultimata julgodiset som ligger högt högt på min topplista alltså! Äckligt lätt att göra och äckligt gott. äckligt sött också och ... nä jag mår illa. rocky road ♥

________________________________________________________

rubriken talar om händelsen som förgyllde min kväll.
ÖVERST på min topplista av alla topplistor ligger nog ändå spontanbesök. när man minst anar det. oftast glad överraskning. fick en typ av ett sådant ikväll, av den bästa jennyn som jag vet!


i'm ready for a special time

jag ger inte upp i första taget !
18e gången gilt idag på julklappsfronten och nu är jag färdig. lite lagom i tid sådär 4 dagar innan jag som älskar att vara förberedd och ha mycket framförhållnings som det bara går :D

Nu till det nästan nästan roligaste av allt innan jul; inslagning!


insåg i samma veva att vitt, genomskinligt papper är totalt värdelöst och driver en bara till vansinne

-------------------------------------------------------------------------

NU SKA BAKAS JULGODIS ♥


klassensdag

... blir exakt vad man gör det till



en alldeles speciell dag med tha klass. Kopps och fika på förmiddagen, medan de flesta gick ut och körde något slags snö-rugby-fotbollsmatch-krig fick resten underhålla sig själva i korridoren. Åkte med och hämtade pizzor, och avlutade sedan med att äta pizza. eller sallad, för min del.
bra dag


det är detta man har vänner för

20/12 2010 börjar gå mot sitt slut ...  och jag är nöjd och glad.

imorgon gäller klassensdag, vilket innebär aktiviteter som är 9D i ett nötskal men ocskå ett avslut av den 5e av 6 terminer tillsammans. Film, Fika, Pizza och fotboll som kommer sluta ungefär som idag, nämligen såhär:



det är galet, galet, stört och så sinnessjukt roligt. Tur att man är skadad och missar allt det roliga .. hrm.
Nu slog klockan över till tisdag och det är aboslut dags att sova!
vi hörs imorgon. tre tusen kramar


jag vill ha tusentals ljus

om en halvtimma typ kan äntligen sitta ned efter en hyfsat hektisk dag men åh så skönt det är att känna friheten !
terminen är över med allt vad skolarbete heter och nu ska jag släppa det till 100% tills 10 Januari. Lycka till med det? ehm ... ja.

Just nu och ett par timmar bak i tiden har jag stått och bakat sverigekakor (som jag idag valde att i framtiden kalla de) tills imorgon. Tanken var ju att jag skulle bakat med Pernilla innan, men det blev helt enkelt inte av. hon är min ängel.





UPDATE; klockan ringde = sista kakan klar. upp och hälla i fyllning och sen ner och sova. !!! ♥


men det är också det enda

riktigt saknad gör förbannat ont och smärta tar över alla andra känslor så är det

Hela dagen på stan, sista gången nu fy 17! inte för att jag inte hittar julklappar till andra utan att jag inte hittar nåt till mig själv. Ganska självkritisk, om man säger så ... kanske bra, kanske dåligt. Just nu väldigt dåligt.

Bryter mönstret och avslutar en ganska misslyckad helg med andra avenyn till jag blir tillräckligt trött.
För det där med helgen har jag nog ingen annan än mig själv att skylla, och det är lika mycket upp till mig att se till att de sista veckorna av 2010 blir lyckade. It's all about one thing

SLEEP WELL M8s. ♥


det är fjärde advent ...





pepspraliner i mitt ♥


NICE!



snönat massa inatt, hur nice som helst! Perfekt till lovet.
HADE ju inte varit helt fel att stanna i sängen hela denna dagen också, fast här nånstans går gränsen ändå (a)
Ska åka iväg igen, så vi hörs senare :) KRAM

-------------------------------------------

du har inte en aning...


movies

hela dagen har gått åt till att stirra på en laptop skärm.
MEN jag har sett en riktigt grym film, och även en halv också riktigt grym film
nu funderar jag dock på att ge upp. gå och lägga mig behöver jag ju inte göra det klarade jag ju av redan i förmiddags någongång. nästan pinsamt vilken dag alltså :D
men imorgon är det nya tag. kram


15.09

har hittils haft en riktigt såndära degdag. var uppe ur sängen ett par timmar men gick och lade mig lika fort, grogat andra avenyn...
nu fick jag för mig att sätta lite kvalité på myset så har sprungit runt och tänt en massa ljus i rummet, nu är det mys på HÖG nivå. filmtajm med lite vettig film tänkte jag. blir det inte mysigt, så blir jag nog iallafall varm.

när jag myst klart tar jag gärna emot förslag på vad man kan hitta på ikväll, kind of rastlös ...

jag är ingenting utan er


weheartit


endel är bra, vissa är bättre

ååh, jag hatar lördagar. när man behöver gå upp tidigare än vad kroppen som inte ville somna inatt är i skick till. Åker för sjuttioelfte gången in mot stan slash A6 för att .. ja gissa vad. ha en nice nice nice lördag vi hörs later! ♥

största kärleken man kan hitta



sjuttonde december brinner ett alldeles, alldeles speciellt ljus
alla ljus i världen skulle inte räcka till 



du är den absolut starkaste jag vet


what if

fy bubblan hur jag mår alltså ... mensvärk så det skriker om det.
Men det är ju inte överhuvudtaget någon direkt lyckad fredag, så det får jag väl ta.
Skoldagen var värre än jag anat, patetiskt ju. Men blev bättre frammåt eftermiddagen och vi fick gå en halvtimma tidigare.

har bara sovit, kollat tv och städat lite omvartannat hela eftermiddagen, väldigt sällan jag är sjuk så bara en sån här grej tar knäcken på mig fullständigt! Men ska förhoppningsvis orka mig iväg ikväll, annars kan jag lika gärna gå och lägga mig direkt, redan nu känns det som


passar på att lägga upp en bild på högtalarna vi byggde igår av pepparkaksburkar
+ bilder på de som gjorde mig sällskap denna meningslösa dag



07.53 FREDAG

07.23 ? jo helt rätt, sitter hemma på andra sovmorgonen denna veckan!
elevensval dag, av någon anledning ska jag åka in till skolan för att julpyssla och spela spel ... hade jag lika gärna kunnat göra hemma? menmen. halv tre så har jag helg. Kanske ska börja göra mig iordning  lite grann, ha en fin dag, ledia eller inte !

torsdag

säger godmorgon med det helt klart skönaste klippet, helt underbart .... HEY



som många säkert redan hört så ville blogg.se inte fungera som vi ville igårkväll, = inget inlägg på kvällen men för en  gångs skull gick det nästan som planerat; hittade min första julklapp och resten av kvällen satt jag och myste med vänner åt bland annnat ovanstående humor!

kom igen nu hanna

innerst inne är jag glad.
kom igen nu hanna!

ett helsike på a6 hela gårdagen, men nu sitter jag här med en jacka och en jul/nyårs klänning som är ett möjligt alternativ. Kanske kan även jag få börja längta nu ! woho.
veckan är så gott som över, bara en meningslös elevensvaldag kvar ?
inga mer läxor på hela året.
MEN julklapparna är fortfarande lika oköpta så det ska jag fortsätta ut och leta NU.
efter det träffa lite underbaringar, sen ... hörs vi igen.

PEEAACEE


better to see me disappear

jag är bara rädd och allt gör så fruktansvärt ont därinne
låter helt enkelt bli att tänka på verkligheten tills konsekvenserna blir försvåra att överhuvudtaget ta tag i jag är så trött så trött så trött


onsdag

SHCOOL och till stan efter så vi hörs när vi hörs !

lång kort dag



när håret är som bäst, som vanligt vid 10 på kvällen.

Men nu är inte klockan 10 utan nu är hon halv 11 och jag har smått panik om man säger så.
Ortoped som knappt gjorde annat än att skratta åt mig,
en lektion, till vip med Pernilla och sen hem. Iväg igen lika fort, och all ledig tid har jag ägnat åt Hinduism och Buddism och framförallt, engelska! Lite felprioritering med jag slipper det imorgon. HEMSKT vad mycket det var på en gång nu på slutet. Men jag har ett prov kvar den här terminen och det är imorgon.

borde måste vill borde skulle verkligen behöva sova nu, men har jag prioriterat fel innan idag kan jag lika gärna fortsätta med det och tycka att so,n är viktigare än sömnen. hungrig är jag också. illa.

det här däremot det får vänta till imorgon. Spara det bästa till sist, är det inte så ?

GODNATT dröm sött, inte om biffiga dataspels figurer som jagar med kniv och våldtar som jag gjorde inatt.. 


höft



hit ska jag alltså nu. inget jättefarligt, men jag kan inte undvika att bli nervös iallafall.
riktigt skönt att sova lite längre, och ska bli ännu skönare att sluta 12 ! vilken dag alltså ;)
Hörs senare, got to go now, KRAM


säg att du älskar mig

det är när man vet att man har sovmorgon dagenefter som man är som tröttast?
skulle kunna gå och lägga mig och somna på dirrrrrekten, men sånt har jag inte tid med tyvärr.

är ganska så rejält sjukt hysteriskt fruktansvärt irriterad just nu, röntgensvar kom idag men icke syns det något där. jag har oooooooooont och jag orkar inte ha ont mer. ortopedteckniska imorgon. this is like hell.

osäker på om jag kommer gå in mer ikväll, så jag säger godnatt och hoppas återigen att alla har haft en grym måndag !


tre milimeters lina



ljungarumsskolans luciatåg/kör/kalladetvadduvill


+ ett gäng stjärngossar som gör ungefär som dom vill, vilket gör luciatågen till mer än luciatåg!
+ tre söta tärnor
+ vad vi gör på våra lektioner

---------------------------------------------------------------------------------------

Boken är äntligen UTLÄST men istället för plugg fick jag ägna en sista timma till försäljning av plastpåsar. Fruktansvärt kallt och hemskt men har man philippa med sig så går allt. true !
startade med 23, slutade med 3. imponerande !
men bara för att engelskan är över försvinner inte resten av verkligheten, så vi hörs senare <3


stenkall



nu gäller bara en sak, LÄSA
och sedan skriva

sankta lucia



på den tiden man själv stod där i vitt linne o ljus, lite längtar man ju allt tillbaka
det är 13 december, 11 dagar kvar...


det är tungt att bära

har krypit ner i sängen nu och kollat lite AA i väntan på John Blund
hoppas innerligt att denna veckan blir mer lyckad än förra !
puss på er

1, 2, TRE



också var tredjeadvent snart över.
dagen gick åt skogen innan den ens börjat, insåg att jag inte hade någonting av det jag skulle plugga på hemma. men, lite löste sig. och nu är jag nästan klar och ska fortsätta med det som jag gjort hela dagen, vilat.
ser så positivt jag bara kan; det är måndag imorgon och jag får träffa folk. det är lucia, det är ju mysigt .. och hela förmiddagen blir chill. jag kan slappna av imåneftermiddag för jag får lite sovmorgon på tisdag. jag har bara en lektion på tisdag!
OCH, jag har fått paket i min paketkalender idag ! :D



lycka ! ;D
och fast mest tradition och nostalgi. och jag är en klocka rikare :)

nu vill jag kolla på film ......................................


it's just getting worse



godmorgon !
sitter här sågott som nyvaken, morgonfrilla, übertorra läppar och metallica t-shirt och lyssnar på Oskar Linnros. hmmm jag skyller på att metallica inte finns på spotify. just nu känns allting såhääääääär kasst och jag är såhääääääääääär osugen på att sätta mig och läsa ut min engelskabok och skriva svenska läslogg.
MEN det ska jag göra iallafall, för snart är det över.

( bara för det satte jag på ett metallica cover, och till min förvåning kan jag bara inte sluta lyssna. det är bra. och så gryymt mycket minnen :o )

girlpower




lite middagsdejt hos mig med malin efter konserten, sedan till emmis för ToyStory 3, en riktigt nice videochatt med pernilla och massa youtubeklipp.

- super


JULKONSERT

var på en mycket mycket bra konsert i kyrkan igår, så fint !










grymt !


this is the life

kan skriva ett inlägg nästan identiskt det jag skrev igårkväll :

02.12, hemkommen från en kväll hos emma med vänner.
tröttheten försvinner totalt såfort man kommer innanför dörren hemma, så ska ta med mig datorn och gå och lägga mig med min nya vän gymnasieskolkatalogen.
imorgon gäller
1. sova
2. plugga
3. sova

godnatt

kan man längta ihjäl sig?

isåfall gör jag det.



platsen av alla platser.






PARADIS


prio 1.



DET ÄR HÖG TID ATT TA TAG I DET HÄR NU

vänner

friday night !

började med missad buss = "springrunda" till hovslätt.
gick till kyrkan för att vänta in jenny och viktoria, men blev så slö så kom aldrig därifrån.
förrän viktoria drog med mig till emma's place för att kolla på idolomröstning. ja, precis, inte ens finalen såg jag. men omröstningen. Träffade på Andreas, Robert och Jesper också.

innan vinnar-avslöjning, spänning



efter vinnar-avslöjning, lycka



lägg märke till andreas, emmas, robert och philippas ansiktsuttryck.
tack robert, jesper, andreas, emma, emelie, philippa, mikaela, viktoria malin.
och grattis jay.



i've lost the sparkle

fy tusan vilken morgon ...
trött trött trött o träningsverk i hela kroppen.
gick på stan i regnet o snön och uträttade inte ett enda ärende. blev bara sur.
Nu har jag bäddat ner mig i hopp om att sluta skaka.

02.29

det är bara att inse, det är ett omöjligt uppdrag att försöka ta sig hem genom hovslätt utan att fastna på minst ett ställe och prata. kanske lite för länge. och när man väl lyckats dra sig, har man ett par kilometers gångväg hem i mörkret ... ensam. inget jag uppskattar direkt, men det går sjukt mycket lättare att vandra hem när man känner att man haft en lyckad kväll, och just så kände jag ikväll!
vänner kombinerat med helg det är livet.

Klockan närmar sig halv tre vilket betyder att det är det upp och hoppa om 6 och en halv timma för lite akut behov av stad-besök. Det är jul snart, om någon missat det. ( det verkar jag ha gjort efter som jag inte köpt en endaste julklapp.. )

alla som redan sover får fortsätta sova så gott.
jag slocknar vilken sekund som helst, är ganska trött eftersom jag rört på mig ovanligt mycket idag, brabrabra. god natt

smoothies på högsta


en gammal, överdrivet allvarig bild

Man gör bara allt för mycket onödigt sådana här eftermiddagar.
Men nu är planerna för kvällen spikade, tror jag :D
Har inte sett ett endaste litet enstaka IDOL avsnitt denna säsongen, men jag ska väl inte vara sämre än att jag ser finalen. Detta tillsammans med fina tjejer !

Nu ska jag laga mat till mig och my little sister.


I DON'T BELONG TO YOU


[weheartit]

that's the problem



varken dubba byxor, linne+underställ+tjocktröja + filt får mig sluta skaka ...
fryser
får testa med varmchoklad och BRA bok. mysfaktor. !

bambi ? ohnej.

första priset till den mest strulande veckan går utan tvekan till vecka 49!
helt ofattbart skönt att den är så gott som över.
och att jag idag löst två peoblem; glömd praolapp & funnen nyckel
men mycket bättre än så blir det inte

ägnade mig åt denna idioti sista timman, skridskor. det är hemskt roligt men mer hemskt med tanke på krampen i fötterna och rädslan att trilla och slå i höften.
men jag trotsallt åkt mitt livs första och sista konståkningsnummer med mitt team.

men emma är stabil

en HELLEDIG eftermiddag och en HELLEDIG helg har jag just nu framför mig, rääääätt gött !
hörs senare, nu protesterar min mage lite för hårt. puss


700 minuter

För varje minut som du är arg,

förlorar du 60 sekunder av glädje







skulle inte vara helt fel med lite sömn
sov gott ! <3


kärlekshuliganer

goder afton ...
alla positiva omdömen man kan tänka sig till kvällen hos pelle med fyra minus en tjejer. skratt, prat och hängagubbe är tre sätt att göra en vanlig torsdagskväll till en lyckadn torsdagskväll.
Speciellt det där med skrattet, känns som det nästan är det enda jag sysslat med idag. det är fint.


jag har alltid tyckt man är extra söt när man läser ...
"man ser så klok ut när man läser"
engelskalektion i världsklass.


Torsdagar har överraskat mig på senaste tiden. Posotivt.
Fredagar har aldrig varit något att oroa sig över, TILLS IMORGON då Hanna Frisk gör någon slags come back och ger sig ut på hal is. Bokstavligt talat. Och inte av vilken anledning som helst, jag ska åka konståkning!
OM höften håller dvs, just nu gör det ont.

ett avslutat kapitel

Brett Dennen – Dance And Be Free 


torsdag

hej !
jag är läxfri och glad.
och skitförbannad för att allt ska strula, skåpsnyckel borta ... jag orkar inte.
MEN
provet gick prima. ikväll ska jag mysa med vänner.

fick även nyss användning för några hemkunsskapsgrejer.. var nämligen klantig nog att sätta mig i ett alldeles färskt tuggumi förut. med mitt vita linne, självklart. nu ligger det i frysen och ska strax kolla om det hjälpt nåt ... gör det inte det vet jag inte vad jag gör. + att jag måste hitta nyckeln!

annars mår jag bra, ja.
och ni också, hoppas jag !


uppförsbacke

G-O-D-M-O-R-G-O-N med betoning på GOD.
today is the day, språkprov.
för en gångs skull har allt gått bra ända sen jag vaknade klockan 6.. sååå det kan funka idag. Det märker vi så småningom. Ha en finfin dag, ! :)


it's obvious

nu får jag helt enkelt vara nöjd.
imån ska jag ha en bra dag
mer än så har jag inte att säga för mina ögonlock får träningsvärk om dom ska behöva fortsätta kämpa nu.

lovelovelove

...

jag hoppas jag kan lita på att just detta bara var en extrem, extrem, extrem otursdag. annars blir jag seriöst rädd.
jag kan max 60% av svenskan jag borde kunna minst 90% av vid det här laget
= hörs typ inatt


pokerface, nej

som jag anade orkade jag inte hålla ut hela dagen ut.
åkte hem vid ett, klara inte av mig själv helt enkelt.
hörs senare, ska tänka & plugga lite först


stockholmo

har hållit igång i 16 timmar nu och det är helt sick hur mycket jag hunnit med idag.
5 timmars vistelse i huvudstaden
& 8 timmars bussresa, varav 4 av dem var bland de sjukaste, lamaste och bästa timmarna av högstadietiden. Det finns inte ord för hur det var, men det var nyckeln till att jag kom hem leende istället för gråtande.

jag berättar mer imorgon, inklusive bilder från idag.

hur ogärna och hur otäckt det än känns så är det skoldag imorgon också, en onsdag tillpåköpet. behöver minst två dagars ledighet nu, inte minst mina fötter ...

jag vill inte men däremot vill jag sova nu.
jag hoppas verkligen alla har haft en awesome dag och jag säger bara var nöjda med er själva för just det, en av mina svagaste punkter just nu har förstört hela min dag. och det kommer jag ångra föralltid.

SOV GOTTT.

ha en bra dag

06.00, jag är redo för 4 timmars bussresa. yes. rätt trött. menmen. hejdå. hörs ikväll! kramar

huvudstad med huvudpersoner

Nu är det sova som gäller för att orka med en hel-dag med klassen. gud vad jag är taggad, detta skaa bli braa vi hörs!

två flugor i en smäll

tog tag i en sak idag som jag funderat på lite föör längre nu ...
gick efter skolan och besökte mitt tredje hem. Eller, det var i stortsätt mitt andra hem från när jag var typ 1 till 6 år eller nåt, gamla dagmamman. Helt sjukt vad minnen det finns i det huset, saker man kanske inte borde minnas eftersom det var över 9 år sedan jag lämnade det ...
men skönt att hon mindes mig iallafall.
Kände för att berätta vad det blivit av lilla Hanna från år 2000 ... en hel del faktiskt, ser man.

Det var ena anledningen till varför jag gick dit, den andra var hemkunskapsuppfigtsintervjun som låg orörd och ska vara inlämnad på torsdag, nu har jag svar på frågorna iallafall så dags att köra igång med reflektions skrivning!

Ganska ofrestande att dra av sig täcket och stiga upp ur sängen där jag befinner mig just nu... kan lika gärna lägga mig helt och hållet nu, ska upp igen om knappt 12 timmar ! :D


det är bara början


allt blir vad man gör det till, även plugg
lyckligtvis är det ett ämne jag tycker är riktigt intressant, så tiden känns inte som den går så otroligt fort som den faktiskt gör!
har lagt ihopp böckerna för ikväll nu, och ska ägna sista timman innan läggdax till antingen andra avenyn, film eller läsning ...
glöggmys nyss med pappa och emma, har inte haft en tanke på att det är andra advent idag förrän nu.. men då kan jag ju som tur är konstatera att andra adventen varit jättehärlig, precis som hela den här helgen! :D


EN DAG KVAR sedan är det dagen man förhoppningsvis kommer minnas starkt från högstadietiden, nämligen en dags resa till Stockholm med hela klassen. Studiebesök på riksdagen och sånt får man tycka vad man vill om, men resten som är tänkt som fri-tid i huvudstaden kommer bli awesome, det är en sak som är såå säker!

heartbeats


sitter mitt bland träden i mitt rum och pluggar.
engelska, svenska, franska, so,  osvosv.
jätteroligt, verkligen.
nej.
men grymt skönt ändå att sitta i myskläder, ensam hemma och digga pluggmusik.
hörs senaree :)

rubriken är förövrigt helgens skönaste låt... hihi

all that i want


rubriken


Godmorgon,
jag borde verkligen inte vara vaken nu men vad gör man inte för sina syskon .......
åker och hämtar lite NewBody stuff nu, sen hem och ta tag i plugget.
jag
hatar
söndagar

pusss

chill

har man ingenting att göra en lördagkväll så går man ut och går med malin och hämtar folk för att göra något av kvällen. sen träffar man lite mer folk än man tänkt sig, men får iallafall en mycket trevlig kväll! Ännu en halvtimmas stunds prommenad ensam med malin, nattvandrigt. det är mysigt det.

startar nu andra advent och början av avslutningen på en bra helg med M&Ms och dator medans benen tinar upp under täcket ...
imorgon blir det hårdplugg

hoppas alla har haft en über fin kväll. love

med sällskap går allt

rubriken säger allt.
och vilken prommenad det blev sen !
startade vid 13.00 gröna ringen. slutade 15.20 hovet.
gått och burit på bagar fulla med plastpåsar och kolaburkar men riktigt värt ser man nu i efterhand när man är typ två kassor med varor fattigare med runt 1000 spänn rikare!
Skratt och kyla. = trött så har legat någon timma och bara njutit av helg... och andra avenyn.

Hur kvällen ser ut är bara ett enda stort frågetecken, men jag känner att det blir gott vare sig det blir hemmakväll eller icke-hemmakväll!


hyfsat skönt! :D

SNÄLLA SÖTA RARA





skåda dessa högar och bli lockad av underbara kolor, fantaskiska chokladbollar och otroligt användbara 1,2 och 3 liters fryspåsar och skriv JA, jag vill gärna hjälpa dig och din franskagrupp att få pengar att åka till frankrike tillsammans som avslutning på de tre åren på ljungarumsskolan, och därmed köpa

KOLA eller CHOKLADBOLLAR för 50:-

och/eller

PLASTPÅSAR för 60:-

jag lovar, ni kommer inte bli besvikna.


--------------------------------------------------------------------------


och med detta vill jag säga att jag är otroligt taggad för en timmas jobb tillsammans med philippa !
-4 grader och 20kilos plast och godis, peeerfekt !

den dog för länge sen

jag förstår inte hur det kan vara meningen att man ska tro på kärlek
det är totalt omöjligt


vinterland

godmorgon !
vet inte riktigt var jag var igår men inte här iallafall... allt strulade :)
men nu är det lördag och jag är lycklig för jag har just sovit ut. Hade näst intill glömt bort den känslan, men nu minns jag hur wonderful den är.

det är vinterland ute och jag som drömde om skidåkning inatt jag kan inte vänta ..... det är inte ens en månad kvar !!! <3


det är fredagkväll

det är fredag
det är helg
det är kallt
det är snöigt
det är mörkt
det är mysigt
det är långtråkigt
det går inte ladda upp bilder
det är förväntansfullt
det är kärlek
jag har suttit här ett fler taltimmar och hämtat musik musik musik
det är bra
det är så himla synd ...
men det är ändå rätt fint

hundred thousand millions

klockan är 4 och det är nattsvart ute ...
började skymma redan när vi slutade skolan halv 3, det är inte roligt är det inte.
Men, jag skiljer mig inte från mängden utan tycker också det är väldigt mysigt. Det är så det ska vara ju, medan det ska vara ljust till 12 på sommaren. logiskt?

Torsdag 2:a december är det iallafall, skoldagen kan väl sammanfattas äppelpaj, sammanträde, klimatprat, morötter, oseriöst och skratt så tror jag att jag fått med allt! bra dag. 


min och pernillas äppelpajj, mumma.

day one

prata med folk som gör mig glad gör under.
har haft ännu en slappeftermiddag och gått och väntat på att motivationen till lite plugg ska anlända men den kom visst inte förrän halv 8 och det är nu.
första luckan är öppnad, eller skrapad i mitt fall. när jag är färdig med kemi och matte och judendom så ska jag belöna mig med att se färdigt tv-julkalendern som jag inte hade ro att titta på imorse... !

kramar

hoppen

du trycker ner mig i botten


onsdag som fick fortare än någonsin!
väldigt rörigt ... men roligt. har lite för mycket i huvudet för att skriva nu, så jag återkommer senare. Ha det fint i kylan och i december!

RSS 2.0