finished

So- CHECK.
otroligt men sant, jag har fixat tre stycken esterreaktioner på rad, sjukt skönt !
butanol+butansyar=butylbutanoatiloveyou.
nu ska jag strax byta hus igen, får se när internet kommer tillbaka ..

mer än jag klarar av

såhär är det, jag är så arg
har haft två rent av förj****a dagar. började med att jag kom hem igår och inte hade något internet på datorn. =satt i telefon från klockan ett till 5 igåreftermiddag för att försöka fixa, vilket var helt ionödan eftersom det fanns .. logiska anledningar till problemet. Det skulle kommit tillbaka idag, vilket det självklart inte gjorde och inte kommer göra på ett tag heller. Var tvungen att åka till pappa och skriva klart min so-uppgift nu, och var bara tvungen att förklara min frånvaro igår.
Nu måste jag skriva. Soinlämning också ett fett kemiprov imorgon. BOTTEN !


important

GODKVÄLL !
klockan är 20.22, och jag har gått och lagt mig. helt sjukt, jag tror aldrig det har hänt förut. Fast att jag lagt mig lär dock inte betyda att jag ska sova .. trots att det skulle vara det allra bästa.
Började kolla på Paranormalactivity förut, så det är anledning 1 till att jag gick och lade mig. Andra anledningen är att jag kan ligga här och läsa igenom kemi och plugga franska glosor. Anledning tre är helt enkelt att jag inte har något bättre för mig! ÅH DET ÄR TISDAG IMORGON, underbart värre.

-------------------------------------------------------



blir det inget mer inlägg senare, så säger jag godnatt med en bild som betyder istortsätt allt för mig just nu. Föreställer en tjej nere till höger som är så otroligt tacksam för att hon har de två andra tjejerna som finns på bilden. Hon är också väldigt tacksam för alla andra tjejer, och killar, som bryr sig så mycket om .. det där som .. ja. fan.

stort

jag är känd för att vara extrem allätare när det gäller musik,  men det finns seriöst ingenting som slår soundet av äkta u2.









U2 360, ullevi 2009 ... <3

mellis

sitter här med det ultimata mellanmålet !
toast med ost, skinka, senap och oregano :D
lätt och sjukt gott efter en skoldag utan att ätbar lunch ...



mmhm ! <3


it goes on

30 besökare igår! :D
skratta ni, men det är bra för mig som brukar ligga på runt 10! :)

 
bild, trött hanna med världens mysigaste hood som hittades i mina gömmor i helgen, använde den idag för första gången sen i 7an eller något .. ! Hur snygg vet jag inte men galet skönt med lite mjukstart ! 

Men hallå !
Kom hem från skolan för en stund sedan, lite smått irriterad för att jag kommer att förbli ovetande om ekologi resultatet i ytterligare två veckor .. men det braiga vädret väger upp och gör mig glad igen :D
Nu ligger jag och myser på min nya favoritplats: sängen!  massa kuddar och bra musik = livet och jag känner att om jag råkar stänga ögonen någon minut nu så försvinner jag ett par timmar som jag har att ta igen med sömn... frågan är om det är värt det eller om man ska hitta på något bättre ...


anger

nej, har velat gå och lägga mig i 4 timmar nu, jag har verkligen ingenting att göra här uppe. ska ta med mig min hög med gymnasievalstidningar och läsaläsaläsa och förhoppningsvis bli något klokare ... eller åtminstode lite sömnigare. Resten får jag ta tag i imorgon, måndag.
Ha en bra kväll, HUGS !

_________________________________________________

                                                                  it collapse


who am I fighting for



... walk away

heartbreaker

statistiken stiger som aldrig förr, vad är det som händer? :D
hur kul som helst !

-----------------------------------------------------------------------------------

 måste säga att en sådanhär dag var exakt vad jag behövde ! Går fortfarande i sov-tshirt, mysbyxor och mammasförstorafleecetröja. Just nu har jag hamnat på sängen i mitt rum med musik och böcker. så himla skönt och jag har faktiskt fått en heldel plugg gjort, så jag är nöjd. Engelska klar, Mattenästanklar och till min förvåning så kan jag nästan kemin som till och med är till på torsdag! och nu såg jag att ett sista mail kommit, så nu kan jag fortsätta med so:n också. Men det får bli en annan gång för nu ska jag förbereda mig för en sista skolvecka innan lovet med en dusch, mmm


DONE !

oj, rekord. Vaknade nu, snacka om utsoven .. eller?
ska äta frukost och sedan sätta igång med plugg, hörs !


nattprat

mhm klockan är halv 4 och jag är helt obeskrivligt trött och förstår verkligen inte varför jag inte tar chansen att slänga ner datorn på golvet och bara slockna ... men jag vill inte. finns inget skönare än att ligga i sängen med mysig musik och bara .. vara. Eftermiddagen bestod av So-läsning och andra helt ovikta saker.

efter åtta någongång kom Malin & Hampus och hälsade på, sedan gick vi tillsammans och hämtade upp jenny, ner till emma, satt och prata, spillde cola, och kom nästan försent till ungdomsmöte i kyrkan. var på det som höll på till efter 11, sedan drog jag, malin och emma oss mot ännu en film hos emmis, mys :) och ja, jag somnade, fyra gånger och fattade ingenting av filmen.
Imorgon har jag ett mål, det är att sova ut. ska bli helt underbart skönt alltså !

natti


ägd ...

det är så jäkla lågt ...


ni bra



min lördagförmiddag i tre bilder ...
först innebandymatch, JIK vs. HIK, vänner mot vänner, vinnare mot förlorare ... ja. Hovslätt vann med 7-4 och det var väldigt roligt. Efter matchen vandrade jag och tre tjejer till Coffeehouse för ännu en chailatte, fika och prat. mycket mysigt i allt regnrusk som är ute. Efter en stund hängde Hampus på och fick plågas i ett antal klädaffärer i ett antal timmar, helnice. fast regnet kunde man ju sluppit känner jag ...

nu jag har precis klickat iväg ett mail till en släkting som förhoppningsvis ska hjälpa mig med sina erfarenheter av andravärldskriget så jag äntligen kan komma igång påriktigt med So-uppgiften !

När jag ändå håller på kan jag ta och berätta att jag troligtvis ska spendera även min lördagkväll med samma grymma tjejer, och sedan avsluta det med grejjs i kyrkan. :)

m,p,e,e,r,h,a,

jag är vaken ovanligt tidigt idag, men var ju faktiskt också så att jag gick och lade mig ovanligt tidigt igår för att vara fredagkväll ... men sova är bra och jag är inte alls trött. :)
jag tror min lördag kommer bli riktigt lyckad, den börjar med en spännande innebandymatch då vänner möter vänner, liksom. samma sällskap som igårkväll, några tjejer som är sjukt awesom alltså.
nu är det frukostdags tror jag, vi hörs ! 
 
---------------------------------------------------------------------------------

bild som beskriver gårdagen ganska bra,
pingis pingis pingis för deras del + hampus & simon & rebecca, medan jag låg på en tjockmatta och nassestrejkade! fast emellan pingisomgångerna var det pellestalkshow också, lyckad kväll tycker jag!


snow

 




 Min syn när jag kom upp i tvrummet i morse, chock ?!
 Har legat i soffan och skrivit so precis heela eftermiddagen
 Nu väntar mat, ombyte sen en sådan där grym kväll med vänner.


we used to ...

godeftermiddag!
ingen tid över för bloggning överhuvudtaget idag, men ett litet snabbt blir det iallafall. Skoldagen gick hur snabbt som helst. utveklingssamtalet kunde inte gått mycket bättre. och inte franskaprovs resultatet heller för den delen.
Åkte in till stan efter skolan i desperat behov av kläder, men hunger och huvudvärk förstörde allting. Men åkte hem med ett par jeans & en blå tröja :)

Kom precis ut ur duschen nu och funderar på varför jag mår som jag gör .. det är inte roligt. Jag känner mig extremt stressad när jag tänker på veckan som kommer, ska ha tre jättestora arbeten klara som jag knappt börjat på, + en massa annat. fyyyy för stress alltså, men om några timmar startar min fredagskväll och den ska jag ta vara på mer än någonsin !

kramis


i can't believe it

var är du när jag behöver dig som mest ...


rött kort

just nu består min värld av 1563460505000 saker som jag bara inte orkar med.

kom hem från domarutb vid halv 10, ganska hyfsat var det ändå .. tre riktigt roliga timmar fast sjukt svårt. hovslätt kommer få ett tufft år alltså om jag och emelie kör vårt race. skämt.
mmm på såhär bra humör är jag just nu, dvs inte det minsta.

15 franska orörda franskaglosor + täckningen på rummet bara försvann + jag har så jvla dåligt samvete + jag loggas ut från blogg&facebook helahela tiden och som om det skulle behövas något mer så är jag så trött så jag skiter i allt nu.
god. natt. :(

stort och blått

 
sitter och myser i min mammas enoorma blåa goa fleece tröja, love it.
just läser jag igenom massa IUP grejer, har nämligen utvecklingssamtal imorgon !
ser ganska bra ut, så kan förhoppningsvis vara ganska lugn när det gäller det ;)

nu däremot kommer det bli ett par riktigt jobbiga minuter, jag tvingas att krypa ur den varma, mysiga tröjan, ut i kylan och åka på innebandydomarutbildning på a6..  kommer hem senare ikväll, kram <3


öppen scen !

kom precis innanför dörren från en helt seriöst störd skoldag ! :D
ÖPPENSCEN hela dagen vilket betyder att jag spenderat 70% av dagen sittandes i aulan, för att typ 2% av tiden göra det vi skulle uppe på scen.
Vilket då var att sjunga 9Ds egen tappning av Leende Guldbruna Ögon! SUCCÉ!

Så ja, efter hemkunskapsprovet på morgonen som förövrigt gick helt okej, så har dagen varit övning och "föreställning". Har hört resten av 9ornas låtar med, måste bara säga att ni är grymt bra !
något seriösare än vi, också, ha-ha. Har spelat in de nummer som var värda att spela in, så tänkte sätta igång med faceboko uppladdning nu!
sjuk dag men väldigt roligt var det !
(klicka på de små)

         
                        
de två sista är bara bevis på hur extremt mobilnördiga min klass är. Finns inget hetare samtalsämne än pokemon, pokemon, pokemon !

jag ska sakna dig imorgon

melissa horn utropstecken hjärta

LÄGG DAX !
hoppas dagen har varit bra. imorgon är det torsdag. då är det öppenscen och dommarutbildning. Då är det en dag kvar helg. pusshej!


never walk alone

nu har det vänt igen. Mådde lite sådär förut, men eftermiddagen gick superfort och nu känns det mycket bättre igen. värdefulla kommentarer som kommer precis i rätt stund, tack.
har pluggat under filtar i soffan ännu en gång, både mysigt och sjukt effektivt !

är förresten hos mamma nu igen, och måste tacka min syster som kom från ingentstans och kom ihåg våran nätverkskod bara sådär, helt sjukt :o Tror också jag med glädje kan konstatera att jag har täckning inne på mitt rum för första gången .. någonsin. SÅ HIMLA BRA ALLTSÅ :D

ska läsa igenom hkkn och kolla klart på bondesökerfru, sedan lägga mig i tid så jag är laddad för hemkunskapsprov och uppträdande med hela min klass, kan bli en grym torsdag alltså !

KRAM <3

down

haallå :D
klockan är redan halv4 och jag har knappt kommit hem från skolan än känns det som, så surt :(
fick ändå sluta en kvart tidigare pga. total ofokusering på franskan.
har iallafall varit en tråkigdag, jag är jättetrött och vet absolut ingenting om någonting. jag skäms, och jag vill bara gå och sova. positivt här !

nä som sagt jag orkar inte, i'll be back.


jag har

kramat två saknade tjejer idag !




välkommen hem till kylan & verkligheten philippa & Mikaela, äntligen blir vardagen som vanlig igen, har definitivt varit något som fattats i dessa två veckor !
Nu är det bara en kvar, en grymt stark tjej som ska krya på sig mer än någon någonsin gjort, JENNY RUTHER <3

tack för bilderna philippa (a)

hjärta

börjar inse riskerna med det här nu,
ligger uppe halva nätterna och kan inte låta telefonen vara
har sedan inte heller lärt mig hur alarmet fungerar vilket leder till två nära 1timmas försovningar irad, idag var en av dom. Fullständig panik innan jag insåg att jag faktiskt skulle vara klar tidigare än jag är i vanliga fall, kanske man ska ta och inse faktum att jag har gått miste om ett parhundra timmars sömn i mitt liv? ;o inte undra på att jag är trött.

regn, regn, regn.
kan säga att det är blandade känslor inför vad vädergubbarna har att säga om om morgondagens väder ..
så länge man kan gå i Converse gör det detsamma.
och jag har längtat efter snö.


Har ägnat någon timma åt konsumentekononi,
nu kom jag precis ut ur duschen och ska strax
sätta igång med fysiken !



KRAM

påriktigt

nyss hemkommen från en urmysig eftermiddag på stan men Pernilla
Startade med lunch på Jensens, lät maten sjunka ned med lite span (och köp för pernillas del) i äffärer och avslutade med en liten fika på Waynes! Kunde inte spenderat den värdefulla tisdagsledigheten mycket bättre känner jag, och fysik-mvg-avtalet är därmed avslutat :)



nu måste jag sätta mig ner med lite plugg, !



smile

har gått från världens tröttaste till världens piggaste.
fick något ryck och slängde ihop några kladdmuffins innan jag gick och lade mig i soffan. Uppenbarligen så ville något, någon eller rent av ödet mig för ovanlighetensskull väl idag, för på något vis så var jag uppe och tog ut muffinsarnan ur ugnen, trots att jag redan somnat.. vaknade några timmar senare och fattade ingenting.
helskumt, men muffinsarna blev goda och nu är jag som en ny människa igen, som kommer få extrema problem med att somna ikväll :)
Något pluggat blev det inte heller ... så det ska jag ta tag i nu.
Har laddad iphonen med massor bra musik nu så nu ska jag stänga in mig i mig själv ett tag och tänka.
Men först käk.


you're amazing girl

 


elevens'val'dag

ÅH vilken lättnad, jag är hemma!
trodde aldrig denna dagen skulle ta slut, något bland det segaste jag någonsin varit med om :o Jag hoppas inte de är seriösa med att tro att elevensval ska va något roligt. Hade seriöst hellre varit på vanlig skoldag än att sitta och spela samma elgitarr-låt 189gånger och måla en bild till Tusen bitar !
Men okej jag ska sluta klaga, vissa roliga insidenter har skett. Har t.ex. rodnat i 2 timmar i sträck nu, tack pernilla ! Frös ihjäl lite i väntan på en proppfull buss, men nu är jag som sagt äntligen hemma och ska ta mig något att äta och lägga mig under en filt i soffan och utforsta iphone, perffffffa.


moget tjejen, moget !

premiär

  

Snön i fredags blev avgörande för årets vinterjack-debut. Tjuvstartade igårkväll till Pernilla och hade den imorse och på match. Så galet mysigt, har längtat efter den här dagen hela sommaren!
Detta säger jag för att jag är totalt såld på min vinterjacka, love it !


Imorgon är det elevensvaldag igen och eftersom höften fortfarande inte gett sig så är det heldag musik i skolan igen. Sovmorgon ända till halv 9 och går till tre, längre än vanligt. livet är hårt!
Nu väntar soffan & söndagsmys. Natti <3


bloody sunday

iphone är bäst, det är egentligen det enda jag hade att säga :)
okej, nej, jag är inte beroende. inte än.

var som sagt uppe vid västersjön imorse, tänkte ju då bada men fegade ur i sista sekund ..
eller så var det helt enkelt så att vi gick tipspromenad och tog vara på det fina höstvädret :)
åkte hem och fikade lite, sedan gick jag ner till stadsgården och kollade på Hovslätt-innebandymatch. Vinst med 6-3 = roligt :) Åkte direkt vidare till Jula och MediaMarkt för lite iphone fix, så nu är den iallafall nästan komplett.
Planen var sedan att gå till söndag16, men insåg i sista sekund att jag inte skulle hinna ...
Nu ska jag hoppa in i duschen, Kram !


eufori

godmorgon !
helmysig kväll igår. harrypotter1, favorit i repres. popcorn. iphone och nilla. <3
Ska ta vara på min söndag så börjar med att åka upp till västersjön !
puss

I Got It

4½ veckas väntan är över, bredvid mig har jag inget mindre än min iphone !
Jag fattar ingenting, kan inte surfa förrän imorgon, hatar iTunes, kan inte skriva och fattar ännu mer ingenting, USCH :o :D

Ska försöka lämna telefonen nu och försöka vara lite social för Kvällen ska nämligen spenderas tillsammans med en grym, grym, grym Pernilla !
Ska dit nu och har ingenaning om när jag kommer hem, MYS.


switch

det där tog död på allt vad lycka hette
tänk om det hade fått vara perfekt för en dag


-----------------------------------------------------------------------------------

YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS
NU SKA JAG ÅKAAAAAAAAAAAAAAA

I wanted you to leave

I want you back 


magrutor

okej, jag säger bara en sak, VILKEN KVÄLL !
och VILKEN NATT !
lite seg start i norrahammar fast som redan då slutade i skratt och magkrämpor. Fick skjuts hem till Saldner för lite filmmys och spel, och sedan HELT SANSLÖST mycket skratt när vi kom mitt in i Hovslättarnas dubbning av Harry Potter 1 !
ONT! I! MAGEN! men så sinnessjukt roligt. TACK alla för kvällen, underbart rätt igenom ! <3


A.I.H.Y

jag. har. tråkigt.
och har haft det de fyra senaste timmarna, über segt och jag känner att jag misslyckats totalt med att ta vara på min fredagseftermiddag som jag längtat efter såååå mycket. :(



nu är det snabba ryck med mat och sånt innan det blir superduperkväll med det fåtal vänner som fortfarande befinner sig i hovslätt ! vädefullt YES <3


impressionnant

fredagen är avklarad jag har en hel ledig helg framför mig, gooooott !
jag hostar som en vetintevad efter lite ansträngning förut, men annars mår jag hur bra som helst :D

Riktigt grym dag har det varit, verkligen 9D power. Hur glalet men samtidigt hur roligt som helst, ni är så bäst !
Franskaprovet hade helt seriöst inte kunnat gå bättre och det betyder att det bara är 2 prov kvar nu denna otäcka omgången, dock är det två ganska krävande men det fixar vi!

 
 Våran musiklektion kommer jag glömma sent, sent. Helt klockrent, shit vad jag längtar till nästan torsdag alltså (A) Fick jobba lite hela idrottslektionen med att skriva och räkna poäng, älskar att kolla på tempoboll, bästa möjliga avslutning på veckan typ !

NU funderar jag starkt på att baka något, har ju ett antal timmar innan det är kväll och dags att träffa lite vänner tror jag, perfa.





                            Puss & Kram !

all for you

höll just på att tappa ner min systers tandborde i toastolen, är nog hög tid att gå och lägga sig. Franskan sitter och mina öron kommer inte få en lugn stund förrän pappa har tröttnat där ute.

GODNATT <3

                                                                                   i get along fine without you

NOSTALGI

jösses alltså, har spenderat mina två senaste timmar på hovslättskolan. trodde jag skulle svimma av minnen och känslor som kom när jag kom in, helt otroligt alltså :o
allt är sig likt. allting! träffat alla gamla lärare. Blir lika irriterad varje gång de säger att jag har blivit stor. De vet lika väl som jag att jag inte vuxit ett skit sedan jag såg dem sist, iallafall inte på längden !

Gambiamarknad vad det iallafall, syster sålde kladdkaka och massa grejs så bidrog med lite pengar till skolor i Gambia genom några loppisfynd till rummet ! :)

Gick hem till pappa, och där intill tvrumsväggen står ett elpiano.
lycka


Fick plötsligt världens kick så ska ut och ta tag i saker jag borde tagit tag i tidigare.
hjälpa pappa med mat, mys !
 
ha det fint, kram

jo fast nej

det där var så jäkla lågt. jag är inte bra.

lite halvkonstig dag, vill inte tänka mer på den så jag lägger ner min själ på franskan en stund innan jag går och stödjer gambia lite grann för att sedan fortsätta plugga. meningslöst.

kram

what am i doing

it is not as it should be
it is too much


GODNATT

grön mobil

Den helt klart osegaste onsdagen denna terminen, sjukt skönt :D
Med det vill jag säga att jag har haft en mycket bra dag. Det sjuka började på So:n, fördjupningsarbete med Simon och Emma och efter det fortsatte det.
MVG på fysikprovet gjorde bara allt tusen gånger bättre, ÅH JAG ÄR GLAD :D
eller snarare nöjd ... okej, nöjd och glad. Jag kände för att spara lite busspengar och gick gem från skolan, det gick jättefort och nu har jag ägnat eftermiddagen åt att plugga svenska, kemi och franska ..
har engelska glosor till imorgon också som jag insåg att jag glömt i skolan .. :o
ska fortsätta med lite So nu tänkte jag eftersom jag gick miste om en hel, välbehövlig lektion igår!
Förkyldningen blir bättre och bättre för varje dag, dock har hes-heten kommit tillbaka några gånger idag och det hoppas jag verkligen den slutar att göra :o





Två girls i kiosken idag :D








nej, nu ska jag bak i tiden ett par årtionden så skriver jag mer senare.
KRAM !

oktober

jag hade rätt, sitter fortfarande med cybershot ...
ganska hektisk eftermiddag, har åkt till pappa och direkt efter det följt med och lämnat in bilen i norrahammar, sedan gått hem till ringarna i converse och höft ont = blåsor på hela hälarna och 10gånger mer höftont. Men en härlig höst promenad tillsammans med pappa i bästa tänkbara höstväder fick jag iallafall :D Har även hunnit med att räkna lite matte, + att jag vet vad jag ska skriva om i So:n nu !

Nu gör jag det mest otroliga av allt, jag kollar på fotboll !
har tippat resultat här hemma så nu gäller det att holland gör ett mål till, annars vinner inte jag och det är inte acceptabelt alltså. har blivit idiotförklarad ännu en gång idag, jag börjar seriöst ana att jag är blondare än jag trodde .. illa. Ska återvända till tv:n nu och efter det hopp i säng!
Ha en bra kväll, hat-onsdag imorgon = usch.

natti <3

itelefon

idag ska min iphone 4 ha kommit ...
går och väntar på att pappa ska kunna kolla mail, men grejen är att jag redan är irriterad eftersom jag vet att den inte kommer ha kommit en. jag vet hur tre fungerar efter dessa år  ..  Men jag längtar vidare ! :D
4 veckor, otroligt ?

kakor

nu har dom kommit, 12 burkar med kakor och kolor står uppe i köket



ÄR DET NÅGON VÄNLIG SJÄL SOM ÄR SUGEN PÅ ATT KÖPA SÅ FÅR NI MEEER ÄN GÄRNA SÄGA TILL ALLTSÅ ! :D
50 :- st. och JÄTTEGODA !

asgarv

jag var död igårkväll, så var det. Låg och kollade på film och myste hela kvällen, sket fullständigt i allting :)
Piggnade till lite sent på kvällen, vilket ledde till att jag också vaknade upp imorse i fullt dugligt skick för att gå till skolan, bara till 12 ju.

jag har skrattat hela dagen, igen. Så jäkla oseriöst och sjukt men jag är på topphumör just nu trots att jag mår skit igen. Dagens näst bästa var matteprovet som jag hade bra mycket bättre resultat på än jag väntat mig, hur skönt som helst ! Gjort bort mig något extremt idag också, men det är ju bra att man kan ha sååå roligt bekostnad, fast okej jag ska inte säga nåt för jag är van. och jag skrattade mest av alla. Sista timmarna råkade jag ut för mitt livs MOBIL-RAPE om det finns något som heter så ...
ber om ursäkt till alla som blivit offer för pernillas framtåg ... ;)
har nog aldrig jobbat så hårt på en lektion förut, *host* ...
jaja jag tycker om dig iallafall :)

ska packa & plugga nu, så det så !

puss

hanna sjuk

hemma från en väldigt unik måndag jag det enda och det bästa jag har att säga just nu är HEJDÅ ÄCKLIGA EKOLOGI !!!
ekorutaarbetet är inlämnat och provet är gjort, och riktigt bra gick det också så kan inte bli mycket skönare!
nu då.. ?
film?
sova?
JA TACK.

har suttit i skol-kiosken hela dagen med en hals som inte mår föör bra alltå ... 
hela jag bara skriker desperat efter att vila så ska bosätta mig i soffan igen
hörs senare, puss. 


10-10-10

(var inget jag tänkte på innan jag skrev det men insåg just att det var tionde i tionde tvåtusentio .. ! )

ville ju gå på gudstjänsten idag men vaknade som sagt med extremt ont i halsen och allmänt matt precis som igår, känner att det nog bara att inse faktum att en rejäl förkyldning är på ingång. Det var väl det jag minst av allt behövde just nu, menmen, lika bra att ta all skit på en och samma gång !



Men någonting ska det iallafall bli av denna söndagen, oja!
Bara för att jag tänkte på det igår så blev jag förfrågad om jag ville gå på bio, så blir en sån där myseftermiddag med mamma med i rymden finns inga känslor klockan 4, en film som jag jättegärna vill se så blir super mitt i allt elende :D

saturday

var hemma närmare två inatt igen och orkade inte skriva något då utan gick upp och åt lite och somnade en ännu en natt i soffan ?!
hur skönt som helst, lite ljust på morgonen bara då hela rummets väggar är fönster.

återträff var jag ju på igårkväll iallafall, satt och pratade & lekte hel-lama lekar var väl i stort sett det enda vi gjorde, så efter ett par låtar på antakten vandrade jag viktoria emma & malin ner till coffeehouse by george för en mysig stund med chailatte och prat. Efterdet visste vi inte var vi skulle ta vägen men kvällen slutade än en gång hemma hos emma med yesman, poccon och en sovande viktoria <3
ni är grymma och gör livet värt att leva !

Söndag igen och jag vet ingenting mer än att jag har äckligt ont i min hals...

hejstrandgårdenåterträff

ÅÅÅH det här är bara så sjukt !!!

jag känner inte igen mig själv längre, det är det som är hemskast.
jag har inte gjort någonting idag, jag tjatar och tjatar om min höft men det är den som styr mitt liv just nu.

Om en kvart åker jag ner och hämtar upp Emma och Viktroria och drar vidare in till Immanuel där det är återträff för alla som var med på tonårsläger på strandgården i somras, som då alltså jag var.
strandgården är paradis. var bara tvungen att säga det för er som inte varit där !
 
 





<---- (L)




nu ska jag fortsätta spela, hörs kanske ikväll !

PUSS

destroyed

godmorgon världen!
själv är jag knappt vaken än .. allt bara snurrar :o
har sovit ute i soffan i tvrummet nere hela natten, har ingen aning om varför men riktigt skönt var det iallafall bortsett från tre krampattacker i högervaden också en helt förstörd axel som jag legat i någon ställning som den egentligen inte ska kunna utföra. Har drömt en dröm, nej, jättemånga drömmar men en av dem är inte första gången jag drömde ... något speciellt med den alltså.

Har sovit med två flätor som pernilla gjorde igår så dagens absolut första måste är att duscha !
efter det får vi se vad som händer, ikväll verkar det iallafall bli strandgårdenåterträff, det är najs.




vill också säga GRATTIS till en jäääääättteeeebrrrraaaa tjej som fyller 15 idag, nämligen JULIA ANDERSSON ! :D<3
ha en grym dag tjejen !

insåg efter en stunds letande att julia är en av dom som det är en utmaning att hitta en bild på, men hittade eeen, från göteborgsresan förra året.
puss på dig (L)










                                                                                       


du är guld

jag är hemma från en näst intill nästan perfekt kväll med 5 underbara. + halva hovslätt. mysig och skrattig jennypåhälsning innan vi bokstavligttalat skuttade ner till kyrkan och superfredag. där, ännu mer skratt. Kaaaaan hända att det kommer en och annan bild imorgon, vem vet.

nu är det totalkaos i skallen som vanligt & min höft gör så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen.
jag borde ingenting annat än sova
godnatt

ja eller nej

lord of the rings

följde med mamma och handlade på willys idag, och med mig hem hade jag något jag aldrig trodde jag skulle hitta på råslätt ...
35 & 40 :-  , finns kanske snyggare men jag kunde inte motså, helt okej alltså.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

IKVÄLL BLIR DET FÖRST HÄLSA PÅ JENNYBENNY MED LITE TJEJER,
SEN KYRKAN MED UNGEFÄR SAMMA TJEJER !
GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYMT GOTT :D


det som betyder

jag har heeeeeeelg och det känns AWESOME !
känner mig värd denna helgen efter två prov och oändligt mycket plugg :o
på grund av prov på måndag igen så lär jag inte kunna slappna av i helgen heller, men jag ska försöka.
dagen har gått jättejättesnabbt, har gjort min debut i kiosken idag i tio minuter medan evelina och lisa var på lunch. på måndag, då ni ! :D

nu ska jag sätta mig vid pianot igen, fast kanske ta något att äta föst ..

vi hörs, puss ! <3


dagens låt, helt klart.

pernilla<3

torsdagskväll

precis som jag fick söndagskänsla i söndags fick jag torsdagskvällskänsla ikväll !!
många många många torsdagar i mitt liv har sett ut som så att jag gick till malin innan halv 6 nån gång, sedan tillsammans med henne och många andra gamla vänner friidrotts träning på råslätt eller kolgården i en och en halv timme. Nu i efterhand inser man snarare en och en halvtimmas prat. Men bra prat, roligt prat, bra träning och sjukt viktiga minnen <33

7 oktober 2010 helt annorlunda ut ...
ligger just nu med datorn, franskaböcker och collegieblock i knät i tvsoffan med grundtanken (att ha framförhållning med alla prov) att ge robinson en chans ... förstår ingenting dom bara snackar ju massa skit :o   besviken.

får se nu Le mobil est à côté des livres mm och den ligger där och ser ut såhär


sprack i måndags och nu bara blir det värre och värre, bara litelite kvar innan den lossnar på andra sidan också = knapparna åker av = MIN IPHONE MÅSTE KOMMA
men är ju trotsallt fredag imorgon och phonen är beräknad till tisdag! :D beräkad, låter som jag ska ha barn eller nåt men nej så är det iiinte. bara nästan :) man älskar sina barn - jag lär älska min iphone

oj va långt det blir jämt, men vad gör man inte för sina fem trogna besökare .. ? :D (a)

HA EN GODKVÄLL OCH VAKNA UPP OCH KÄNN ATT DET ÄR FREEDAAG !
kram <3

all the wrong moves

oooh lite för mycket av det goda nu alltså ..
sprang och sprang och sprang och nu är det värst någonsin. sen världens skönaste dusch och nu har jag ätit mig proppmätt på übergod mat !

stylade händer
ni har namn på den skyldige på 5 av fingrarna
tror inte det syns men nilla står det iallafall och hon är bäst
 


run forest, run

trotsar pluggbehov, smärta och skymmning och sticker ut i spåret, åtminstone tills jag dör. springkläder är snyggt så snyggt.



hörs sen !


stenkool

men hallå var tar tiden vägen?
det är snart mörkt och 7 timmar kvar till fredag !?
sjuk torstad, och säger jag sjuk så menar jag sjuk. Jag har mer hemkunskaps ta-igen-läxa än någonsin, mina händer har knappt en cm2 fri hud-yta, jag är kär i jonas humor, vi har gått miste om massa klasskassa pengar tackvare simon och jesper, evelina skämde ut mig totalt på svenska lektionen ... och matteprovet kändes helt okej, förutom att jag kan ha räknat fel på 16/16 uppgifter. Hade besök av tandisläkisare idag igen som vi har gång per termin typ = BORSTA TÄNDERNA och flourlacka. borsta tänderna med andreas evelina och pernilla var roligare än jag trodde alltså



 



slutade eftermatteprovet och snart ska jag sätta igång med franska plugg, mmm som jag har längtat efter franska prov......
ska springa idag igen, inte ett dugg bra eftersom jag har ont redan nu men jag ska

PUSS.

YES

& nu sitter jag plötsligt och ler !
jag är 97% klar med ekologiarbetet
typ unbelievable :O bara lite bilder och sånt som ska in nu, 
seen så ! ... är det bara plugg till provet som är kvar -.-
imorgon torsdag väntar ett osäkert matteprov som jag helst bara vill ha avklarat, utan slarv denna gången som jag förövrigt förstörde mitt fysikprov med idag för tredje gången. jag kan det ju. Kanske ska man lyssna på de gamla, att vara utvilad är bästa sättet.. jo, vi kör på det. 
får sluta 20 minuter tidigare på torsdagar, dagens bästa alltså !!!!
KRAAAM
                                                          




















depression frågetecken

det är tre, tre lika hopplösa, idiotiska saker som kretsar i mitt huvud just nu;
gymnasieval !
höften !
och allt annat som är, eller inte är som det ska.

you know how



jag mår illa
jag har världens bästa kompis
jag älskar att vara borta
på kvällarna blir allting värre
jag har ont i höften
jag kan fysiken
allt utom generatorn
jag har sprungit idag
jag undrar en sak väldigt mycket
jag längtar till på måndag
jag önskar jag kunde hjälpa dig
jag ska se positivt
jag tänker alldelles, alldelles, alldelles för mycket.
jag ska sova gott inatt, punkt

comeback, trodde jag

hej folks !
lite .. speciell skoldag idag, den gick fortare än någonsin vilket nog beror på att den var väldigt rolig. Känns som jag har skrattat bort typ hälften av tiden åt alltifrån hörlurar till "håltagare". inte det minsta roligt, jag tror jag lider av extrem sönmbrist eller något, brukar bli sån då.
Men Pernilla verkade stå ut med mig iallafall och fick efter mycket om och men med mig till stan en liten sväng innan jag tog bussen hem igen.
imorgon måste vi fixa tacopajen !

när jag kom hem och innan jag hann börja tänka så drog jag på mig springkläder och tog tag i mitt comeback-varv på spåret...
trodde inte det var sant när jag inte kände något ont alls på halva varvet .. men sen så var det kört igen.
inte SÅ farligt, men tillräckligt ont för att se allt svart igen. 6 veckor nu, det är något fel.

FYSIK PROV imorgon så nej jag ska absolut inte sitta här !

kram


drugs

vilken eftermiddag alltså, jag har inte gjort någontting annat än pluggat :o
ätit kanelbulle har jag gjort.
och tänkt, för mycket som vanligt, men nu när jag redan tänkt så mycket så kan jag likaväl gå in och fortsätta med det ett par timmar till.

Godnatt, jag hoppas på en 30 gånger bättre dag imorgon än det var idag.
fyf'n om det inte ger sig nu- jag förstår ingenting

pluggis

sitter här och lever livet med min älskade biologi bok och mitt biologiarbete som jag är såå stolt över, mhm !



måste bara säga det där som ingen  annan alls sagt nu de senaste två dagarna,
GUBBEN I LÅDAN ; dagens, veckans, månadens, årets låt! Ä-L-S-K-A :o

hör av mig senare
jättekram

kanelbulle

hemma från skolan, lycka !
hur irriterad blir man inte när man gått upp klockan sex, åkt till skolan halv 8 för att få reda på att slöjdlektionen är inställd ? andra gången på tre veckor, åh !!!
fick håltimman att gå ändå med hjälp av pingisboll, pingisrack, en korridor också såklart en julia :) <3
tillslut var det iallafall engelska, -jag är fruktansvärt orolig för engelskanationella, vad händer? :o
sagt ett känsloladdat hejdå till philippa och mikaela som lämnar oss i två hela veckor nu, ha det underbart !

Nu ska jag ta en titt på mina växter jag fullständigt glömt bort att jag lagt i press i någon av de 25 lexikonen här hemma, bara att börja leta :o

kramis


smile like you mean it

åh då var man där igen, dags att packa iordning måndagens skolmaterial och börja fundera på läggningen ..
okej det där lät fel. på sömnen, mena jag.
Sedan förra inlägget har duschen gjort mig till en helt ny människa; en något piggare sådan !
Den lyckan jag kände i fredagseftermiddag är som bortblåst, man hinner inte tänka förrän helgen är över, jag hatar det!
Men jag måste erkänna att det lilla jag har gjort har varit väldigt jättejättejätte grymt obeskrivligt bra, så jag ska nog överleva en vecka på ljungarum till. Behöver lite omväxling känner jag, lite .. ja, events :D
behöver något att se fram emot helt enkelt.
NU ska jag sova, så det så.




PUSSS


hejsöndagskänsla

äkta söndag idag, det känns överallt.
vaknade vid 9 och fick nybakat bröd till frukost, hur gott som helst, mamma är bra hon :D
gjorde mig iordning och stack iväg några timmar :)
nu är jag hemma och har ätit jättegod mat, mamma är bra hon igen :D
lade mig precis tillrätta i soffan, men det skulle jag inte gjort så tunga som mina ögonlock är just nu.
på bordet bredvid ligger en fet hög med läxböcker.. NEJ jag måste ut i ekorutan idag också, inte en chans säger jag bara! frågan är om man ska sova nu och plugga sen, eller plugga nu och duscha sen ...
svårare val har man ju haft alltså !
kram

den som lever får se

det hann visst bli söndag också men såå är det.
extremt lugn lördag, åkte till mamma och spelade piano i stort sett hela eftermiddagen och kvällen !
jag är helt fast alltså, hur roligt som helst :D

hade planer på att hitta på något på kvällen, men det blev helt enkelt inte så så jag satsade på film kväll med mig själv istället, najsnajs.
Vid tio i ett någonting så står det 4 gestalter utanför fönstret bakom mig och tjuvkollar på min film :o
släppte in dem och genomgick medvetet min första facerape, av experterna själva! gaaaanska roligt.
nu är partyt slut och jag ska nog ta och go to bed. en sak som är säker är att min söndag började mycketmycket bra!
Tackar tim dennis david agnes och ... H***e, alltid roligt med lite oväntat besök :D

GODNATT <3

rubrik

men hallåå !

this is my lördagförmiddag, peppmusik och plugg på pappas säng ett tag innan jag tar tag i dagen, men dom det känns just nu kan jag stanna här ett par timmar till, det är hur gott som helst :D


jag ska fatta mig kort om gårkvällen, och det räcker nog med att säga att den var grym så förstår ni !
skattjakt i kyrkan = skratt, svett och kärlek.
blev plötsligt hemskt trött och åkte hem och slängde mig i soffan med lite för mycket känslor än vad min hjärna klarade av...
men det kommer lösa sig, det vet jag, för jag är starkare än någonsin.


FREDAG

uppdateringen suger men det är fredag kväll och jag har varit på stan, kollat på film, pluggat och fixat som sjutton här hemma, nu är jag äntligen färdig precis lagom till far och syster kommer hem med kyckligsallad!
Kvällen ska oväntat men underbart nog spenderas i kyrkan med massor av people, HEJJDÅÅ


superfredag 17/2


flåt

ojdå, kvällen igår blev inte det minsta som jag tänkt mig.
tiden gick fortare än fortast och jag körde fast totalt med fysigplugget.
ÅH förbannade elmotorer
kändes som tur var lite bättre när jag slog upp ögonen imorse iallafall, vakna arg på en fredag det är inte rimligt !
ska ta bussen till ljungarumsskolan snart, tre lektioner och lunch + kolla på idrott = najs.
får alla killar nästan heelt för mig själv idag också när fotbollstjejerna är på skol-sm, mohaha. nä det var inte så serisöst. nu måste jag gå så ha en bra dag  !

RSS 2.0