Godnatt


insane

stack ut och sprang med syftet att bygga på mitt goda humör och trolla bort lite sömnighet SÅHÄR käpprätt åt skogen gick det med de visionerna. istället sitter jag 12489gånger sömnigare med höftsmärta som kan gå och lägga sig nånstans och bara suktar efter maaaat ååååååh jag är arg godnatt


PRAO

åh, nice !
bäst att ingen säger något till mig på ett tag nu, tveksamt om jag kan ta in mer info än vad jag fått höra på idag! Dock väldigt intressant info, om allt mellan himmel och jord gällande länssjukhuset ryhov där jag har en veckas prao framförmig och kan inte säga annat än att jag överraskades positivt.

ett gott gäng, lite livlig fantasi och upptäcksfärdshumör gjorde min dag.
har förhoppningsvis även gjort mitt sista sjukhusbesök i samband med höft skadan, passade nämligen på att springa ner och röntga ryggen i lunchpausen ;)

avslutade "gemensamma" dagen genom att gå upp säga hej till min handledare och avdelning där jag ska spendera de tre närmaste dagen, delar Kirug-behandling med Oskar och s-j-ä-l-v-k-l-a-r-t tilldelar de Kirurgen B till den mest lämpliga. alltså kvinnan. alltså jag. oskar ska ha stryk.

så säger nu HEJ till njuroperationer, ofungerade urinrör, kisshjälp, sjuka prostatakörtlar och prostatacancersjuka män. tungt som tusan sa de, men världens trevligaste handledare iallafall, och för att inte tala om de snygga sköterska kläderna så nej jag klagar icke! intresting


söndagssyndrom

på söndagar gäller bara en sak: se framåt, se posivit. det kommer bli bra. det gäller extra mycket idag.

än så länge har jag lyckats hålla mig frisk!
så förhoppningsvis startar praon imorgon, halv 10 på ryhov !

Söndag innebär inte bara söndagssyndrom utan även livets tvprogram!en halvtimma av perfektion typ. bra avslut på en ... vecka jag varken kan kalla bra eller dålig.

i väntan på nåt bra
lördagsunderhållning på hög nivå,

i rymden finns inga känslor; härligare film får man anstränga sig för att att hitta alltså! underbar! ;)


the hangover ...

     

han man vänner som fixar middag i ens eget kök klockan halv 2 på natten då .... då .....  får man uppleva det mesta, och lite till.

hade hemmakväll igårockså, dock i sällskap med tre fina flickor och senare även fyra fina pojkar! Upplevelser från fredagkvällarna sätter sina spår där man minst anar det alltså ... !

men det är fint som bara den jag klagar inte

the hangover ...

och där hälsar vi vinterkräksjukan välkommen till familjen Frisk

Lite annorlunda lördag då allt kretsar runt att hålla sig borta från övervåningen och smitta, och därmed risk att missa stor del av praon. Har satsat allt på sömn och mat, och det är väl i stortsätt just det jag behövde.

Mitt internet bestämde sig för att lägga av igårkväll, därav seg uppdatering fram tills nu då jag återigen tog fram min händiga sida och lagade det ! ;)

p.ga. min o-ork så struntar jag i att hitta på något ikväll, utan kör på filmmys med mig själv. ska vara så ibland!


fit for fight or fight for fit

GJÄDJERUS.startade upp helgen på bästa möjliga sätt, och jag struntar fullständigt i alla som inte tycker jag är riktigt frisk i huvudet när jag påstår att detta formidabla sätt är en timmas springrunda. inser nu att jag inte minns vad glädje innebar. glädjerus. jag är frisk. och när jag klarar mer än jag någonsin hade vågat ens hoppas på, så har jag mer hopp & glädje än vad jag själv klarar av.

Att 4 vänner kommer hit senare och tar del av min glädje gör inte saken sämre direkt. BIG LOVE ♥


tjugoelva nollett tjugoåtta


1. jag är inte kort, det är alla andra som är orimligt långa
2. alla har fina vänner, men jag har den finaste
3. en idrottslektion som skiljer sig aningen från mängden. men det var kul.

bjuder på lite bilder från sista fredagen med klassen på tre veckor. jag kan med glädje konstatera att jag har haft en riktigt grym dag idag! och så kommer den fortsätta, that's for sure.
PEACE

three hearts

Godmoorgon godmorgon, sovit gott ?
det har faktiskt jag.
jag kan redan nu känna frihetskänslan som kommer utlösas när klockan slår ett!
it's not called friday for nothing

Ha en Bra dag !

I look forward

hemskt mycket hej efter en låång dag.
självaste mor min fyller år denna dag, så när jag inte pluggat har jag ägnat min tid med henne. fint. hur mycket tid det blev efter slutspurts-plugget nu kan ju diskuteras, men nu är jag iallafall klar för att gå till skolan en sista dag på tre veckor. har failat ett matteprov idag också, mindre bra.

Som sagt, blir ett litte rejälare adjö till ljungarumsskolan imorgon för ett bra tag; två veckors prao följs av Sportlov. Med två dagars udantag där vi ska klämma in två nationellaprov mitt i praon.

förväntar mig tre riktigt upplevelserika veckor nu...

en vecka på ryhov,

en vecka på stadskontoret,

en vecka i åre,


och däremellan härliga helger!


sedan, tillbaka till verkligheten

perfect momentüber najs kväll. verkligen. hade inte blivit ens hälften av vad den blev utan mikaela och emma, som stod för tårtan. sedan bidrog vi alla 7 med resten av det trevliga. det är såhär man ska fira mittpunkten av veckan.

påtal om tårta så är det födelsedagsbarn i huset imorgon igen.

och påtal om imorgon var det något jag skulle göra innan dess ..... juste, sova var det.
NU.

GODNATT ♥

champions
i made it! och nu är det över. känns galet bra !
allt tyder dessvärre på att jag kommer få ägna större delen av eftermiddagen åt en av livets böcker - matteboken! och inte nog med det, även svenskaboken kommer få en del uppmärksamhet idag. efter det ska jag träffa vänner.
sålänge jag håller mig vaken så kan det nog bli (y).


it's all about confidence

wish me luck


har ägnat kvällen åt att samla vuxenpoäng. suttit i skolans personalrum och lyssnat på föräldrarmöte om franskautbyte som ska ske senare i vår. resten av tiden har gått till att planera idrottslektion som jag ska leda imorgon. längesedan jag gruvade mig så för en skoldag. men, när den är över, avklarad, finito, DÅ, är jag ångest-fri. äntligen. Planerna med att lägga mig lika "tidigt" som igårkväll har redan gått i kras, men det kan ju alltid bli en förbättring från vissa andra kvällar. känner att jag just nu inte åstadkommer mer än meningslöst tidsfördrivsprat, så jag ska väl ta och göra mig färdig för att sova. Jag vet iallafall ett par kroppsdelar som garanterat inte säger nej till lite vila nu.

sov så gott !

trött_tjej_95 ?

ett stort ja !
det är istort sett det ända jag har att komma med just nu då det är det färsta jag blir påminnd av såfort jag rör mig. har nämligen tagit mina första, staplande tunga hemska underbara steg på elljuspåret sedan jag senast var där och förstörde min höft. men nu fick den så den teg ett varv utan minsta problem, detta är äkta lycka ska jag säga er! dock vet jag en som kommer vara lagom mör imorgon men gud så värt !

säg hej till fem som förtillfället håller mitt pepp på plats

Flo Rida – Jump [feat. Nelly Furtado] - Sunfreakz Club Mix
Timbaland – Morning After Dark
Phoenix – Lasso
Tove Styrke – Million Pieces - Familjen Remix
Bag Raiders – Shooting Stars


to fight, or not to fight

klockan är två och jag är hemma från en numera "klassisk" tisag, dvs seg skola till tolv sedan stan för liten fika med två vänner.
Nu är skorna påsnörade = ingen återvändo: fortsättning på my way back
kämpa kämpa kämpa

höres !


det var det det

 a-ha – Take On Me
 Michael Sembello – Maniac
 Toto – Rosanna
 U2 – Sunday Bloody Sunday
 U2 – Beautiful Dayfem av de där helt totalt odödliga låtarna
ska göra något väldigt nödvändigt nu. vad det är säger jag inte. men det är jätteskönt och jättebra och jättenödvändigt och ännu mer jättebra.

godnatt people, hugs ♥


savior, i thank youdagen kan ha varit helt värdelös, men faktum som att biologiprovet är avklarat och man har insett att man faktiskt har endel fantastiska människor runt omkring än gör att vissa saker plötsligt känns ganska värdsliga.

jag tackar dem som finns där precis i rätt tillfälle och sedan slår jag mig själv i ansiktet tre gånger och intalar mig själv att det går att nöta in 40 samhällskunskaps ord&betydelser på en kväll då man praktiskt taget är blind av tröttheten. det går. allt går.

i feel good

yes i dobjuder något så extremt på den här bilden, men de två tjejerna till vänster + jenny har förgyllt min kvällsom bara den. Satsade på lite lugnt nostalgi-disneyfilm tittande, pizzabakande, pizzaätande och prat. niceee ?

ska försöka att hoppa isäng inte allt för sent ikväll, jag har en lång välbehövlig söndag framför mig. faktum är att det redan är söndag, och jag har redan hoppat i sängen. dock inte redo för att somna än, tyvärr. Fick nästan lite lust att plocka fram Biologi och So böckerna nu, bara för att kunna sova bort hela dagen imorgon.. hm.everything happens for a reason

puss

det kallas ouppdaterad blogg.
men det kommer ! :)

botten, upp

en vacker dag har jag tid med det här igen, vilket jag inte har nu.
skola, en sväng till a6, sedan 5 timmas plugg i sträck. planera idrottslektion. sova.
tack gode gud för fredagar.


något är så fel

tired of beeing a second choise

-------------------------------------------helgen ♥

------------------------------------------------------------------

det är inget bra alls. gör inget annat än skrapar upp sår. både bokstavligt talat, och överhuvudtaget. sovgott.


helt underbart slut

spring comeback - check !
för bra för att vara sant. typ. 2 km som i benen känns som en mil. i lungorna som en halvmil. i huvudet som en lyckodag.

annars... slutade 12 och har pluggat sexualkunskap som om jag hade prov imorgon. men provet är på måndag. ville egentligen bara säga hej, och godnatt, och att jag hoppas att alla mår bra, och att jag snart är tillbaka som vanligt igen.


hej & hejdå

jag hör av mig igen när, eller om jag är på fötter igen
alldeles för mycket som händer nu


texten tar mig igenom dagen


och jag säger det igen, det är tur det finns änglar

jag ska bli författare

"hur du vänder toppen av lycka till botten av olycka

och dina bästa vänner till värsta fiender på en dag"
hej bra känsla.

release me

jag blir fullständigt galen på det här.

ska försöka ta mig igenom dag med massa jobb.

tonight's gonna be a good night.

i'm serious

nästintill obeskrivlig känsla ibland att få helg när man mest behöver den.
kort och härlig skoldag och storhandling inför helgen är avklarad.
nu väntar en maaaassa fix med allt som ska göra, allt för att lördagskvällen ska bli perfekt ! :D

annars vill jag bara säga att mina vänner är de bästa som finns, Lindor chokladkulor är himelskt gott och jag är på allmänt bra humör !

och när minusgraderna är som kallast jag kan inte tänka på annat än hur mycket jag saknar det här .. >trevlig eftermiddag ! :D


bönaavslutar torsdagen med lite elak men sann skadeglädje!
har haft en helmysig kväll med prat och lite bönor med trevligt folk. med ogjorda läxor men ändå en bra känsla i magen ska jag försöka ta mig vidare till drömmarnas värd. den gillar jag!

sov så gotttttt


HEY THERE,

livet som 16åring fungerar ju faktiskt. alldeles utmärkt!
skola med ett avbrott för läkarbesök angående höft, resultat oförändrat. Men det är bättre och det finns verkligen inte ord för hur underbart det känns!eftermiddagen trodde jag skulle bestå enbart av plugg, men bor man 200meter från jenny så kan allt hända.
nu ska jag och min bagarinna ta våran rådjurskaka och åka och mysa gärnet med ett par vänner
hörs kanske ikväll, annars imorgon då det är fredag och det har varit o-lov i en vecka. sinnes.
KRAM

23.2023.20, 12/1-1995 ...


5 + 10
lite har det väl hänt ändå .. kanske ..
hannapanna

sweet sixteen ?födelsedag är rätt fint ändå.
en perfekt vinterdag, en galen skoldag och oräkneligt antal nya logginlägg, grattis och tack och en mysig eftermiddag och kväll senare känner jag mig exakt lika o-16årig. och inte direkt redo för att bli en sådan heller..
kanske hinner det förändras på 40 minuter ?
det är vad jag har kvar av mitt liv som 15åring.
en delvis hemskt tung men ändå bra tid.
jag pallrar mig vidare ett år till!

säger ett stooort tack här också, ni är guldvärda, allihop ! ♥

12/1

sixteen ♥


11/1

mysig kväll ... som sagt, sov bort största delen av tiden och sedan blev jag portad från kök så har bott vid pianot.
lägger mig nu och nanar som 15åring .. och vaknar också som 15åring. alltid lite nervöst, är en speciell känsla även om man måste erkänna att den svalnat endel genom åren.
Trött är jag iallafall så den övertar nog all nervositet.
Godnatt people ♥


skalman

börjar smått undra ifall det är något fel på mig påriktigt ..
tog en sväng till drömmarnas värld ytterligare två och en halv timmar i eftermiddags. jag tror jag är trött. och kanske sjuk. men jag ska inte bli sjuk. så kanske är det bra att sova.

ska piggna till med hjälp av en dusch tänkte jag.
och förbereda mig för imorgon, fast nä, det är mamma som ska inte jag ! :)

dagen har förövrigt varit kort, seg och tråkig tills en bra människa gjorde dagen till en bra dag genom ett par timmars prata-fika-äta-spotta-dregla på Waynes. De där sista behövde jag inte anstränga mig minsta lilla åt, det klarade hon så bra på egen hand. pernilla lindström ...

 jag har rent ut sagt ingen aning om vad jag skulle göra utan denna tjej.
tur att vi har henne. väldig tur !


drömmen

ska somna innan två inatt. punkt slut. ska påbörja min sista dag som 15 åring.
det bästa med att skolan har börjat är att det även innebär en hel termin med härliga gå-till-12-tisdagar. GILLAAA. klart slut. väldigt lamt. men. godnatt.

Tell me do you like me, oh

jag känner mig trotsallt ändå ganska nöjd över mitt baslut att åka hem och sova istället för in till stan och träffa lite lägervänner och sånt ...
slängde mig i sängen det första jag gjorde när jag kom innanfördörren och sov i stortsätt 4 timmar i sträck, det bevisar nog att det var just det jag behövde :)
blir desto jobbigare att somna ikväll, men då kan jag kolla på film istället, höhöl !

ska sätta på lite musik nu för att pigga upp min dåsiga hjärna och kropp, men kommer inte lyckas så fort med tanke på att jag bara fastar i tankar och minnen till sådanhär musik ikväll ..

 - forgive but not forget

 

puss

snark

hej .. jag ska väl sova vidare .. hejdå

RISE AND SHINE

neeeej men godmoorgon !!!
nu hopas jag innerligt att alla är precis lika himmelskt glada söta utvilade pigga positivt peppade och fulla av glädje och lycka som jaag!!!


okej det där var fejk. man vill inte ha med den riktiga hanna att göra just nu. 4 och en halv timmassömn, huvudvärk och halsont. HÖRS I EFTERMIDDAG !


bittersweet

ställde just tillbaka ringningstiden från 12 till 6. wow vad bra det känns! är riktigt trött nu men det vore ett under ifall det skulle varit annorlunda. puss och kram och godnatt och sov gott och dröm sött och vakna med ett leende och ha en så bra dag som det bara går! okej?

sen om ni har lust kan ni ju alltid klicka här och kolla på vad som gjorde min kväll. kanske är den ganska klockren eller så är det bara hanna frisk som är extremt lättroad!


GE OCH TA ♥

nuuu börjar jag känna hur ääckligt taggad jag är för att studsa upp ur min benlösa säng om 8 timmar .. NAE!

för en gångs skull hjälper det ju inte ett öre att tänka positivt på hur bra man egentligen haft det, för dom här dagarna vill jag bara ha mer mer mer av! ge mig. tack.

jag som är expert på att hitta saker att klaga på ska för en gångskull märka hur mycket fint som varit!

Jag har gjort så galet mycket fina saker..
Jag har haft så galet mycket roligt..
Umgåtts med så galet underbara människor ..men det är inte över för att lovet är över, right? Vi har hela 2011 kvar. och 2012. osv... yes!
egentligen ....

första gången på en vecka som jag vaknar med en härlig känsla i magen.
2011 är
bra.

HEY GODMORGON! det är sista dagen på lovet och snön regnar bort och jag .. jag är bara tröttast! Blir en dag med mest nödvändigheter, men har släppt allting helt totalt hela lovet så det får jag ta :)

Angående de kanske lite misstänksamma Jusin Bieber inläggen igår så blev jag blogg-rapead om det finns någonting som heter så av de här -->

 

tjejerna som förövrigt gjorde min kväll till vad den blev.
Gick runt i Hovslätt och hämtade upp folk till lite filmmys hos Mikaela, sedan vidare och träffa ännu mer härliga människor. kvällen slutade inte sämre än såhär -->
jag ser det som ett perfekt avslut på ett fint lov. sånt man minns. love ♥

PUSS

JAG ÄR KÄR I JUSTIN BIEBER!!!!

-Bajs i stjärten

JAG ÄR KÄR I JUSTIN BIEBER!!!!

tack och hej

lite halvkonstig dag kanske.
klämde in uppvak, frukost, lunch, middag, prat, dusch, fixning, näsblod och städning mellan halv 4 och halv 5 ... jag inser nu att det finns en mening med att man ska sova på nätterna.
Nu väntar jag på två fina tjejer som ska rädda mig från verkligheten en stund.
hörs senare!

---------------------------------------------------------

tre från igår/inatt -->

fredagskväll, check

.. o lördagsmorgon, check.
somnar gott efter en ... så sjukt bra kväll och natt med massvis av vänner.
hörs liiite senare när jag sovit ett par timmar!

six daysoch just när julklappsstressen äntligen är över börjar födelsedagsstressen.
mot stan !

nollkoll

äventyrsnatt alltså...
lade mig vid 2 och pang, ena benet gick av. sängen tippade över, och jag var helt säker på att det var jordbävning eller något liknande. När jag märkte att ingen annan än jag reagerade fick jag kämpa mig upp på fötter och påbörjade min svettiga halvtimma av jobb med att vända upp och ner på sängen ...
efter ett antal försök och ett antal risker att krossas under sängen lyckades jag. sprang fram och tillbaka ut till pannrummet med skiftnycklar men insåg snart att det inte tjänade någonting till.
förbannad och alldeles för pigg somnade jag i soffan.den här förmiddagen har jag alltså fått plocka fram min händiga sida.
den är bra den ... för med massa plastplugg och grejer så stod sängen. så oerhört stolta. tills jag lade mig i den.
nu ligger madrassen benlös på golvet, mysigare än någonsin!

Ha en bra fredags m8s.


godnatt

uppenbarligen förtjänar jag det här.

och jag, jag vet ingenting

hej.

Dagens humör: extremt mixat
Dagens mående: extremt mixat. egentligen väldigt dåligt. och ganska bra. typ.
Dagens borde: hitta på något
Dagens frisyr: utsläppt- lockigt
Dagens smink: inget smink
Dagens klädsel: mys rakt igenom
Dagens planer: dator, film, sova
Dagens materiella vill ha: hmm .. lite sällskap
Dagens fundering: vem är hanna frisk
Dagens beroende: iPhone & nässpray
Dagens tråkigaste: det mesta
Dagens längtan: vänner och tillbaka till vemdalen 
Dagens superlängtan: ÅRE !!
Dagens film: Sebbe & Toystrory
Dagens låt: Hannah Trigwell - Open !
Dagens sämsta: thepiratebay
Dagens bästa: Mamma !

höjden av lam dag. sovit mer än jag varit vaken och jag har väldigt svårt att se frammåt.
men allt löser sig. eller?


bildbeskrivning
- några av favoriterna ...


- och där var några till

--------------------------------------------------------------------

EN SÅHÄR FIN VECKA HAR JAG HAFT.
FINT VÄDER.
FINA BACKAR.
FINA DAGAR.
FINA KVÄLLER
OCH FRAMFÖRALLT, FINA VÄNNER.TACK HOVSLÄTT !


...

it's a damn gamejag tänker leva nudenna ska jag se om en och en halv timma .. mys-dag med mammi :)
ska fixa iordning mig lite nu sedan springa ner till bussen, in till stan och leta lite födelsedagspresenter innan det är filmtajm! blir bra.
puss


HANNA

godmorgon sunshines ! :D
jaaa jag är glad idag. fast krävs nog en lång, välbehövlig dusch och lite frukost innan jag kan känna mig som ett sunshine.  
Är det femte Januari och det står ett fett HANNA på almenackan så kan det bara bli bra, visst? :D


här får ni dessutom ett litet smakprov på alla vemdals ♥ bilder som kommer upp innan dagens slut!

Latero ! :D

filmer !

so this is vad som tar upp allt var fritid heter. speciellt när det är ett otursbarn som jag dom håller på med något sådant ... satt i tre timmar, gjorde allt så noga det bara gick, jag var grymt imponerad av mig själv över hur bra det blev när jag bara hade en bild kvar. TILLS jag insåg att jag inte sparat. och då var det försent. allt försvann :)

bevisade dock att jag mognat lite senaste veckorna, en vanlig hanna hade fått värre utbrott än man kan tänka sig ... men jag tog bokstavligt talat ett djupt andetag och började om. och nu är de klara. inte alls lika bra som första, men det får duga :D

kolla här för att förstå poängen med den andra filmen. lite internt skulle man kunna säga.

vemdalen ♥

lame

oosh, tänk om dygnet skulle innehålla dubbelt såmånga timmar alltså. Framför allt dubbelt så långa dagar, men just nu skulle det behövas även en 24 timmars natt!

den här dagen har bara varit läskigt lam !
somnade typ den tiden jag borde vaknat. Gick upp onödigt tidigt och tog bussen till a6 och träffade på Jenny i väntan på ortopedteknik tiden.
Nu mera bor alltså ett par feta, äckliga, irriterande, smärtframkallande inlägg i mina föredetta älskade skor .... jag kanske överlever till jag vänjer mig. kanske.
elleeer så det är kanske någon som hänkar barfota oavsett klimat ända till sommaren? :D Snacka om vänjda sommarfötter då ...
ELLER, så bara ser jag detta som vad det egentligen är, kanske en väg mot en frisk höft ! :D

Annars då ?
Ägnar all min tid till att längta tillbaka till ett visst läger ...
kommer strax visa resultatet av min eftermiddagsaktivitet !

funderar starkt på att bara bestämma mig för att stänga ner datorn och stänga ögonen nu inom 2 minuter. men tyvärr fungerar inte jag riktigt på det sättet.

,

ortopedteknikbesök imorgon igen kvart i tre.
JAG VILL SOVA UT.
Tiden rann iväg ikväll också, börjat packa upp och träffat en kompis har jag hunnit med trots att kvällen började typ 10.
Mitt huvud vill inte hålla sig upprätt, ganska konkret tecken på att det är dags att lägga sig. Puss !

jag är hemma

och jag är totalt genom glad och lycklig och allt på sammagång just nu.
därför ska jag ta tag i situationen och återkommer senare.

KRAM till alla som gjort min vecka till så som den blev!

nyårsläger med allt vad det innebär

hej ! ett snabb snabb hälsning från ett HELNICE vemdalen. Sol, klarblå himmel och runt -6 grader, härlig skidåkning i perfekta backar med de mest underbara människorna mer eller mindre hela dagarna, hur låter inte det ? Just nu körs det guitar hero, fullt ös med andra ord......... för de som inte sitter helt utslagna i soffan av utmattning. PRECIS så det ska vara en skidresa.
Höften mår bättre än någonsin (???!!!) och det är nytt år vilket innebär en hel del för min del.
En skiddag kvar, efter det en hel bussdag sedan är jag hemma igen med en hel drös bilder som ska visas och sparas för att i sommar kolla på och minnas tillbaka till nyårslägret 2010/2011.
nu var det visst madax så Ha en GRYM fortsättning på nya året så hörs vi snaart igen ! :D
( MIKAELA HÄLSAR!!  (: )