så svälj allt vad stolthet heter och se framåt

 
Har hunnit hänga ett helt dygn med våra Frizon-vänner som kom på besök och haft en sista, fullständig slappardag innan helvetet bryter lös igen. Imorgon börjar jag mitt andra år på gymnasiet och nej det känns inte bra någonstans.

Hur som helst kan jag konstatera att jag har haft en sommar utan dess like och någonstans där inne finns energin för ett år av stenhårt slit.

Göteborg

 


Det var en högklassigt fin dag ja det var det

jag ser dig

En vecka återstår av ledigheten och den ser inte ut att bli sämre än någon av de föregående.
Imorgon ska jag ha lite sådan där ovärderlig kvalitetstid med systeryster i Göteborg, och inte nog med det återigen få se Familjen spela på kvällen. Mhmmhmmhm!

FRIZON'12


 
Tröttnar aldrig på festival-livet. Musik, fotboll, dans i mängder, tält&husvagnshäng och nya bekantskaper. Underbart och världens bästa start på avslutet av en otäckt bra sommar.

Karlstad


En helt, helt underbar helg i en stad jag fastnat för rejält.
Nu ska jag deppa och gräva ned mig över orättvisa och jobbiga faktum ett tag, sedan är det endast en sak som gäller och det är frizon och vänner.

och så vidare

Ska spendera fyra timmar av eftermiddagen på en buss upp till Karlstad där jag har en långhelg framför mig hos och med Axel. Det är precis så att jag hinner hem och vända på måndag för att då ta med mig Malin, Mathilda och en husvagn norrut igen, till Örebro och Frizon festival.
Livets sommar är vad det är.

-

Visste att det skulle bli en jobbig grej.
Det faktum att vi två nu inte längre är vi två.
Och jag såg det då, det börja närma sig.
Det som pågick inom mig, att du gick från
sky till underjord igen.

RSS 2.0