Somebody shake me

Söndagen innan några extremt hektiska skolvekor och söndagen innan veckan med endast ett rejält pluggtillfälle, den söndagen är idag. Och den har spenderats utan undantag i soffan bredvid, på, bakom eller under en hög franskaböcker. Resultatet är inte sämre än att känslan inför det stundande verbprovet är bra mycket bättre än vad den var när jag tog plats i soffan. Tyvärr blir inte veckorna mindre hektiska för det och den svider som attan. Men vad gör man.

Jag har trots allt haft en bra helg tackvare en fin kväll med min älskling.

 gör mig redo för vecka tre. hejohå


14/1

Det var sommarlovets bästa veckor och det var den fjortonde juli. Det har gått ett halvår och om några minuter har jag honom i min famn, min Anton. <3 
Ha en bra lördag!


17 år. 17 år i staden

Årets dagenD börjar dra sig mot sitt slut och jag är så nöjd!
Kramar i mängder, en logginläggsköttad telefon och jag har spenderat de viktigaste timmarna med min favorit, perfekt. Jag har fått världens finaste kort, en hel hög med stickade tröjor och 17 trisslotter.
För tre minuter sedan inledde jag mitt artonde år och jag börjar känna mig redo. Imorgon har jag sovmorgon och jag börjar bli frisk. That's it!slutspurt

Dödsdomen vi fick idag går inte att jämföra med någon annan, skola till 5 varje tisdag räckte tydligen inte nu tar de alla mådags eftermiddagarna ifrån mig också. Labbhelvete och jag går till halv5-5 varje måndag tisdag. Kul, jätte kul. Älskar natur.

Kör på någon slags inofficiell nedräkning av de återstående timmarna som sextonåring. Den bästa sista tiden har jag spenderat med Anton, gjort chokladbollar och bara skitit i allt vad fysik och franska heter bara för att. Leva har jag för mig att det kallas... men jag vet inte.


B strong

På ett eller annat vis klarade jag mig igenom helvetes-tisdagen med en dunder förkyldning på ingång lagom till skolrivstart och födelsedag! 
Första lektionen var annat än mjukstart med dödsdom gällande matte1 slutbetyg och senare en lindrigare dom vad gäller samhällsprov.

En snabb sväng på a6 och ikväll har jag bara legat och knarkat sådant som ska vara bra för halsont som jag snappat upp från diverse källor, det vill säga B&J, apelsin och strepsils.

Imorgon är det onsdag och det innbär kortaste skoldagen och träffa anton hela eftermiddagen vilket jag av någon anledning längtat efter något enormt.
tacohej


måndag

Spontanträffar i snön ligger definitivt top10 på listan av saker som förgyller kvällar.

Det är sånahär dagar man känner att man valt helt rätt gymnasie. En extra lovdag och jag har ägnat mest tid åt att skriva engelskaredovisning som jag trodde skulle redovisas en vecka tidigare än den skulle.
Insåg just att jag måste känna efter för att känna skolångesten. Jag ser fram emot gymnasiets första kemi lektion trots att den håller mig kvar i skolan till 17.00.

Det är med en positiv inställning jag ställer klockan på halv 9, har avancerat mig från en till tre sovmorgonar. nöjd.

darling you're with me. always

Man får kämpa hårt för att ta vara mer på sista lovdagarna än vad jag gjort idag. Slappt är liksom en underdrift.
Jag har följt skidskrällar, läst miljontals bloggar och skrivit 4 a4 med fint bullshit. Hela tiden med fysikboken vid min sida men närmre än så kommer den inte förrän på tisdag.

Nu tänker jag släcka alla lampor, helst även fullmånen, och be till alla sorters tidsgudar att det ska vara onsdag eftermiddag vid nästa tillfälle jag slår upp ögonen.

Förövrigt så lever jag mina fyra sista dagar som sextonåring.


-


DAMNJag insåg även jag till min förskräckelse att det klart och tydligt står skrivet verbprov den nittonde i min kalender som legat väl undangömd de senare veckorna. Just nu står jag inför det svåra valet Parlamentetklipp eller franskaverb. Kan inte slita tankarna från gårkvällen och ännu sämre slita blicken från klockan som ska sega sig drygt ett varv till innan sju tjejer av bästa, saknade sort kommer hit.
Vissa har det bra och jag är en av dom

friday

flyr hemmet ännu en natt, denna gången till min toastälskade pojk. Sov sött


hanna

Namnsdag i all ära, kört på prickigt all over och träffat min fina mathildasom jag även står för den håriga bilden.
Smider planer för kvällen och helgen och rumförändring. Jag tror det blir fint tillslut för jagkanomjagvill


nyår.
Nyår var fettttt och det verkar inte sämre än att även jag kan se framemot 2012 med ett leende.
Med fina vänner, jordens bästa pojkvän och min kungliga klass vid min sida ska jag nog klara mig ur ettan och ge sommaren en chans att slå tjugohundraelvas, vilken faktiskt är svåslagen!
let's gogogo

RSS 2.0