20131110


Fredagskvällen på Bongo med Emma, Philippa, Malin, Johanna och Lovisa var guld. 

20131108

 
En ledig fredag med lyxlunch med en hemifrånflyttad, plastig storasyster, en himla massa kemi2-plugg följt av några avsnitt Grey's med tilltugg som belöning. Ikväll är det Bongokväll.  

131105 - IMAGINE DRAGONS


Världsklass, på alla plan. 

20131105


Jag minns i detalj känslan när jag hörde första tonerna av Radioactive första gången, hur jag fascinerades av hur man kunde skräddarsy en låt, och vidare ett album, helt och hållet efter mitt tycke och smak, och mina kriterier på hur riktigt bra musik ska låta. I ett år och tre månader har jag gått och drömt om att få uppleva detta live, och just därför åker jag till Stockholm om 5 minuter och uppfyller den drömmen. Adios.

20131105

Fuck rutiner. Driften att vilja jobba bort sömnproblemen var uppenbarligen inte starkare än att det tveklöst gick att acceptera ett 16.00-02.00 jobbpass i Nässjö igårkväll, en prioritering som jag ifrågasatte ganska hårt när jag väl var hemma 03.00 och som jag garanterat kommer att ifrågasätta i eftermiddag samt inatt när jag ska köra till och från Stockholm, helst i vaket tillstånd. Jag vet med hundra procents säkerthet att jag 03.00 inatt, och 08.00 imorgonbitti kommer ifrågasätta dem ännu hårdare men åh vad jag älskar dem resten av tiden. 

Veckans höjdpunkt är idag kommen och återstår gör tre lektioner i skolan, ett ångestfyllt läkarbesök och en tredagarshelg med bra planer. Känns överkomligt. 

20131103

När en veckas lov känns mer överflödigt än behagligt vet man att man har ett näst intill frustrerande lugnt skolår. Hela förra året jagade jag timmar, minuter och ibland till och med sekunder på ett sätt jag nu i efterhand inte kan förstå var varken fysikskt eller psykiskt möjligt, och plötsligt har jag timmar, dagar, veckor av tid att slå ihjäl.
          Under mitt sista höstlov hann jag utöver kopiösa mängder av Grey's Anatomy med att skriva ett misslyckat Högskoleprov, köpa byxorna jag nu mera bor i, dricka vin på livets place aka BongoBar och en del annat som aldrig riktigt fastnade på bild. Suktar hjälplöst efter rutiner och tackar gud för måndagar.  

 

20131102

En succésommar blev till höst, en höst fylld av grämelse över långa avstånd, minimalt med tid i skolan, allt för mycket outnyttjad fritid och flera fantastiska helger.
 
 

RSS 2.0