jag älskar dig på ett villkor

inget bloggat alls idag, så får trycka in allt i ett enda inlägg nu innan jag går och lägger mig med fysikboken och sedan förhoppningsvis kan ta igen några timmars sömn :)

Det är ju favoritdagen tisdag så hade fyra snabba men effektiva timmar skola först. Kallt och eländigt och blev inte bättre av att komma hem ... lite för mycket chill och lite för lite plugg. = en hektisk timma plugg innan jag åkte in för att jämföra Peset med ED. Insåg nu i efterhand att det var ett stort misstag, jag fastnade lite för mycket för vissa saker på ED som jag inte vill göra .. (a)
Jaja, det är fortfarande månader kvar till val, så nu får det vara färdiggrubblat för ikväll.

Däremot...

så har jag en sticka i min tumme som inte velat komma ut sedan träslöjden i måndags. det enda som kommer ut är var, = inte bra. ont gör det också.

också är det fysik prov imorgon på ett område som jag avskyr.

också har jag träningsvärk i hela kroppen, hur det nu kan vara rimligt efter över tre månaders träningsuppehåll ... mer troligt att det är förkyldning påväg. Det kan kanske också förklara min spontana nöt-allergi-chock i söndagskväll ...
jag har nöt abstinens. men vågar inte smaka. det var läskigt ...

något mer ... ?
tror inte det. för sjuttielfte gången så hatar jag onsdagar, så blir lika surt att lägga sig ikväll som alla andra tisdagar och vakna upp och ha en heel onsdag framförsig. Men, har jag klarat det i 15 år och 10månader, så gör jag det imorgon också!

På ett villkor .... att jag får lyssna en sista gång på en mycket bra låt
all the above

GODNIGHT SWEETHEARTS


jag försöker bara må bra

har haft en bra eftermiddag kväll ändå ...
nu ska jag gå och lägga mig och tänka.
godnatt.

angel


börjar med en grymt skön låt, lyssna !

och fortsätter med att konstatera att jag har haft en förvånansvärt bra dag ... mycket skratt, och då kan det ju inte vart mycket annat är bra. eller? uppdamsugade mössor och iphone spel, intressant matte lektion och intressant biologilektion. jag tycker om min klass och jag kan inte greppa att det bara är några månader kvar till jag måste lämna dem ... de tankarna + speciell musik på spotify går inte bra ihop. Så antingen byter jag låt eller börjar jag tänka på något annat och det kommer bli det andra för jag har ett papper religion och en fysikbok som behöver lite uppmärksamhet närmaste timman, sen jag har hela kvällen framför mig med chill :D

jag hoppas att ni haft en b-r-a dag, hörs senaree, Kram !

första advent

=

    

    

pepparkaksbak

&


 

allmänt mys.


jag har förövrigt gått från att må sämst till att må bäst, och snart ska jag sova för rätt som det är så ringer mat och sovklockan och vill att jag ska gå upp till skola. HUGS!


<3


akon

---

första advent hade ju kunnat vara bättre ...

latero !

varit nere på adventsgudstjänst i kyrkan, nu går jag och lägger mig igen.

wonderful girls

läskigt vad fort denna dagen gick, kan bero på att jag gjorde en hel del ...
åkte med Pernilla och tittade på innebandymatch två perioder, sedan till julmarknaden till strax efter 6 ... resten av kvällen och början på söndagen spenderades med till att börja med 5, sedan 3, + 1 mycket bra människor. film, sova, mysa. helt klart lyckad kväll.

Nu sitter jag och äter lite middag sådär klockan 2 på natten, blev inte så mycket med det innan jag stack igen så magen säger ifrån riktigt ordentligt nu.
Om ett x antal timmar ska jag upp och gå till kyrkan, sedan förstaadventsmysa som bara den. Iförsig kan jag ju börja med det redan nu, kanske tända första ljuset .. ? okej nä inte riktigt samma stämning att göra det ensam.

jag satsar på det där med att sova istället. Goodnight <3


I'm back

det är lördag och det mesta är på topp. vissa saker högre än på topp !
fick nyss efter mycket om och men en bild av hur min lördag ser ut.
först och främst blir det innabandymatch tittande, sedan skynda vidare till årets julmarknad i kyrkan. det blir en bra dag.
hörs senare, Kram !


livet är som en spegel, allting blir vackrare när du ler

true words.

det blev bra tillslut

ja, jag tänkte om och bestämde mig för att sticka ut. Till Hovslätts paradis en fjärdedel av året, himlabacken. Dock inte alls länge, men blev en efterlängtad pratstund-utanför-jennyshus istället. Kallt och perfekt.
Tre avenyn avsnitt och jag insåg just att jag inte har en endaste liten anledning till att sitta uppe. Bättre att ta vara på lördagen! godnatt och kram.


vad spelar det för roll

också slutar det i tårar, igen ...
det är så jävla synd om dig.

sentiment

               

åhåååå det är såhär det ska vara!
hemskt synd att det inte går att fota dofter. det skulle nog vara enda sättet att uppleva känslan wich is in our kitchen right now! Mamma julpyntar och jag julpyntar. det är crazy att det är 22 dagar till julafton, men det blir mer och mer verklighet för varje dag som går nu.
Strax blir det äta kräftsoppa & sedan på med termobyxor och mössa och sticka ut i kylan för att åka pulka med ett oerhört härligt gäng! detta valde jag framför harrypotter-bio med ett annat härligt gäng, men har istället planer på att gå på pottan med en härlig tjej.

kvällen ska bli grym, det är sant.

vagabond shoes


orkade inte ta en egen bild, så hittade en ... tror det är den !

så, ja / nej ?

jag har absolut ingen aning. men en sak som är säker är att det inte håller med converse i 7 minusgrader och flera dm snö... !

hey, you

hej och hå måste vara minst köldrekord idag? kallt som attan, har längtat efter att få komma in sedan jag gick ut halv 8 imorse, och nu äntligen är jag inne !
lite halv rörig skoldag kan man säga, en lektion som bestod av läsning, sedan in till stan för att av någon anledning sitta en timma och titta på en seriös värdelös dansteater.. hade man förstått själva meningen, syftet, hade den nog dugit. Men det gjorde uppenbarligen inte jag, och ingen annan heller. 9D fick ta en senare buss hem, vilket gjorde att vi även drabbades av mat-katastrofen . och matkatastrofen innebar att pizzan var slut och leveransen krånglade, så vi fick helt enkelt ingen mat.
slutade som tur var tidigt, men åkte direkt ner till stan med mamma i desperat behov av skor. Jag var lika kräsen som vanligt men precis när vi höll på att ge upp så hittade jag ett par som skulle kunna duga. Har även med mig ett par fodrade converse, så nu är bara frågan vilka man ska behålla ... jag behöver hjälp!

Avslutade med en storhandling på maxi, så ska upp och hjälpa till att plocka iordning lite nu innan jag kan känna riktiga helgkänslan !

joyful cry

det är något otroligt hur mycket jag älskar er. <3


it's SO not allright



har spenderat de senaste timmarna åt att tagga fredag och helg.
fösta advent och sånt. jag längtar.
ser ut att bli en väldigt chill dag i skolan imorgon tackvare dans/teatergrej som tar upp hela franska lektionen, drömmen? Jag har misslyckats på ett matteprov idag. Och lyckats att laga god mat med en konsigt vän. En dag värd att minnas?
sov så sött !

en timmas revolution



vad mer kan man begära ?
inte mycket alltså.. får bli sådana eftermiddagar ibland när ens planer man sett framemot hela dagen går i kras .. några timmars sitta-och-tycka-synd-om-mig-själv tidsfördriv ensam i mörket. MYS!
har tittat 55 avsnitt nu, = 55 halvtimmar, = drygt ett dygn .. halva säsongen, = halva säsongen kvar, + andra och tredje säsongen :D Jag kompenserar det med att aldrig ha sett ett avsnitt oth, greys, eller någon annan av alla dessa program. Förmodligen är det snarare något att skämmas för, men jag tror inte mitt liv är särskillt mycket sämre än de som sett det! så resonerar jag (y)


tjogofemte, igen

så himla dålig dag.. allt har gått raka motsaten mot vad jag önskade!!
nä, usch och fy.

helt rätt tillfälle att plocka fram favoriterna som aldrig sviker ...



..u2 <2


varför ...

lyssnade jag inte på dig från allra första början
nu är jag där igen, helt fast. du är sjuk.
 
                      ******************************************************

har ingen som helst lust att åka till skolan. men vad har jag för val ...
ska gå och längta hem hela dagen så går det kanske fortare ...
hörs i eftermiddag, kram <3

22.20

nu blev klockan mycket igen!
eller okej, inte så farligt men innan jag stängt ner och kommit i säng så är hon det.
torsdag imorgon. matterpov somsagt, och fortsätta njuta av solen och värmen som är här !
eller hur det nu var med vädret ............ ?
jaja, snart är det helg. GODNATT vi hörs imorgon :)

KRAM


som om ingenting

snart början den klassiska nedräkningen, dagarna till julafton .. mycket troligt den bästa och mysigaste tiden på året. men tanken på nedräkning får mig att bli galen just nu, mest för att det är involverat siffror. Såhär ser det ut i mitt huvud nu. xyz123.



hade sett fram emot att åka iväg och dricka glögg och sånt hos några som vi skulle göra ikväll, men det slutade istället i frustration över matten som seriöst drog mig till vansinne. varför detta då? jo, matteprov imorgon. oroar mig alldeles för mycket som vanligt men jag är van. jag känner mig.

har alltså inte gjort något vettigt alls idag, mer än varit på sjukhuset möjligtvis.
Prio 1 i mitt liv just nu är att köpa nya skor! Det här håller inte!

hej varmchoklad

jag gick hem från bussen utan fötter idag, det var också en upplevelse .. !
det är som att vada i havet att vistas ute på vägarna i hovslätt just nu, snö upp till knäna på vissa ställen.

Sjukhuset gick BRA. Tog väl inte riktigt så lång tid som jag väntat mig, men var ändå ingen idé att åka in till stan så efter lite sjukhusfika åkte jag hem någon timma innan jag av någon anledning var tvungen att åka till skolan och kolla på film? Extremt onödigt skulle jag vilja säga. Den såkallade filmen vi kollade på var inte ens värd att kalla film. Så irriterande !
MEN kan ju inte påstå att jag hellre skulle varit vanlig skoldag...



NU SKA JAG VÄRMA MIG !

jag är besegrad

 

















Godmorgon !
  Dåså, mot ryhov ...
  Hälften av klassen är hellediga idag, jag skriker av avundsjuka med
  tanken på att lägga sig och somna om och sedan ligga och dega
  framför film och dator hela dagen. Det hade varit nåt!
  
  Får helt enkelt göra det bästa av situationen och tar på mig
  mysigaste hooden jag kan hitta och springa ut i stormen.
  Ha en bra dag, skola, ev, lediga eller vad som :D
  bilden bara är där för att det ska va nåt ;)  
  

je ne veux pas

har spenderat hela eftermiddagen med min bästavän matteboken och alla hans ekvationer ... några av dem blev favoriter direkt och några vill jag bara dödadödadöda. gäller att kämpa med detta nu om jag ska satsa på natur .. :o Jag har trots allt haft en sjukt mysig dag, från början till slut! Ska avsluta den med först lite engelskaläsning, kanske fysikläsning och tillsist ett avsnitt AA. 

Jag måste lugna ner min nervositet inför imorgon, har ju egentligen ingenting att vara nervös för, det är ju trotsallt den mest efterlängtade dagen på tre månader, RÖNTGEN ! Resultat och svar kommer inte förrän efter en vecka och jag missar friskispass med golfprofilen i morgon. men det kan ju ändå vara ett steg mot ett smärtfritt liv ? :D

Nu säger friskus godnatt och ger en stor kram till alla. speciellt en...
och hon vet vem hon är <3

go for it girl !

tuesday, snöstorm !?
lite för blåsigt, lite för blött, lite för kallt för min del ... men visst är jag en av dom som älskar allt det vita som man alltid i början av vintern bara går och klagar på!
äntligen en hemmaeftermiddag, eller iallafall en stund. Blev ändrade planer, men positiva sådana för efter två missade bussar nådde jag och pernilla målet Tacobar för lunchätning och prat. Vi lyckades bra med båda delarna, jättegod mat också hann vi med att kika lite på stan också. Men bäst av allt var sällskapet, helt säkert! Ska unna mig att sitta här nu tills jag troligtvis åker in och kollar läget på min icke-framtida skola, nämligen John Bauer ... bara för att liksom. hörs senare, puss !


tack o bar

jag skakar

har varit hemma max en timma den här dagen också, och nu är klockan sovdags för mig. svar ja, jag är jämt trött. prov imorgon och för första gången någonsin inför ett franskaprov så lider jag av allvarlig oro. GODNATT, morgon ska jag bättra mig, promise :D

keep it to yourself

rubriken är så sann.

jag är tröttare än tröttast, och om max 5 minuter har jag somnat!
godnatt och hoppas ni haft ett lika bra slut på veckan som jag haft.
hhuuggss


Ullared

blev verkligen heldag, och är ledsen men hinner inte ens skriva ett inlägg.
puss

ja, jag har släckolås

Ångrar inte en sekund att jag gick bort till jenny, blev en jättemysig kväll med Sex and the city2 film, lite rockband comeback och iphone rebusar.



gubben är bara allmänt läskig och ska skrämma mig såfort malin ringer ...

Nu ska här sovas i sisodär 4-5 timmar för klockan halv 7 bär det av till inte mindre än ullared. inte helt fel en helt vanlig plugg-söndag ... :D
Men om jag känner mig rätt så ryket mitt tålamod efter en halvtimma om jag inte är utvilad, så ska väl ge det en chans iallafall...  en stor godnatt kram från mig !


om det är det du vill så ...

... ger jag f*n i att bry mig tillslut.
du behöver inte mig.
men inse att jag behöver dig!

****

Tar med mig mina bekymmer och går till jenny för att mysa med tre finfinfina vänner. Dock inte så länge eftersom det är tidig morgon imån igen!

****

pernilla jag tänker på dig

****

HA EN BRA KVÄLL! <3

ett steg frammåt ...

sådanahär dagar gör mig bara svagare svagare o svagare tills ingenting längre hänger ihop

härlig kväll igår!
även härligt att gå upp halv 9 idag för att åka till perbraheymnasiet och skaffa sig en uppfattning om sin troligtvis blivande skola. Och visst levde den upp till mina förväntningar! Kollade noggrannare på de två programmen jag är inne på ... när jag gick därifrån kände jag mig säker. Men nu är jag helt nollställd igen, plötsligt lockar samhäll beteende vetenskap någon enormt ? Alltså det här kommer bli tuffa månader. Jag passade också på att kika in på lite kemi, matte och fysik lektioner... ganska intressant att jag på fysiklektionen luskade ut att jag just stod och blev mätt med ultraljud av en tjej som jag var vän med för fyra/fem/sex år sedan någotsånt ... det roliga är att hon inte har en blekaste aning om vem jag är. 1000spänn på att hon inte minns mig!

 
det är inte lätt alltså .. !



jaja, kommer av olika skäl nog hålla mig till mitt rum ikväll ... vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men jag vet vad jag vill göra. KRAM.

nnuuu sssååå

SNÖIGT VÄRRE ... ! :o sticker nu, ha det bättre än bäst så hörs vi imorgon, om inte ikväll ! KRAM

elisabet

jag hade tydligen namnsdag idag? haha :D

you didn't mean a single word

jag skojar inte när jag säger att jag nästan grät av lättnad nyss när jag äntligen fick sätta mig ner och värma mig under en filt. ska aldrig lämna denna underbara plats. iallafall inte förrän jag blir hungrig.

fredagen har varken chockat eller svikit.
skoldag som vanligt, bara lite kallare. startade ett band på musiken, och kollade på vals på musiken. efterskolan tog jag ettan till stan, mest för att få lite sällskap, eftersom jag skulle vidare till a6. Tänkte gå ett varv och kika lite bara och sedan gå till mammas jobb för att få skjuts hem. men när jag gått i ett par timmar och betydligt fler än ett varv så inser jag att jag tänkt heltfel tid...
hunger och hemskt ont i fötterna, men jag fick med tre saker hem som jag inte räkat med.














byxor, vila
kofta, bikbok
ring, lindex





fick plåga mig igenom ett varv på citygross också, för att tillsist hamna här och syta för att gå ut i kylan igen för att göra något av kvällen ... så sanslöst opepp men ska göra så gott jag kan ... dock inte förrän låååååångt senare ...
jag önskar alla en riktigt grym fortsättning på fredagen :D

skola!

FREDAG !


meningslöst skämt


malin var på D8 idag, här inne, det är sant, jag lovar ...


porträttfoto



halvnöjd (:


frågetecken

jahaa det var den gymnasiemässan det, och såhär mycket klokare blev jag av det :)
nej, men, det var faktiskt bra. väldigt rörigt dock, men jag hade inte heller så höga förväntningar så .. jag fortsätter med min uteslutningsmetod, men så nappar man ju på något av allt alla står och fjäskar om på mässan och nu är jag osäker igen ...
kanske ska ta en titt på högen av broshyrer och "reklam" man plockade åt sig idag, hälften är totalt ointressant men känns för hemskt att säga nej liksom .. :o

         

det var ganska roligt att vandra runt där iallafall och prata med folk, dock bränt min tunga på glögg och jätteont i fötterna efter hårda skoinlägg...
skönt att va hemma !
nu sitter jag och velar fram och tillbaka om det är värt att åka tillbaka till mässan med mamma...? känns inte så faktiskt. isåfall har jag ju ett par timmars ledig tid innan jag ska iväg vid 8 (y)


jag finns här




en helt random bild, bara för att liksom

jag har ingenting att säga, för det händer ingenting just nu.
En sak som jag hemskt gärna vill ändra på, kind of slöseri det här ... :D
torsdag imorgon, 3 lektioner och utbildningsmässa. tja .. det var väl det.
har legat och läst hela eftermiddagen med varmchoklad, har längtat tillbaka dit ända sedan jag gick upp. har haft ständiga, otroligt irriterande ryckningar i högra ögat hela dagen, trötthet ? vet inte ...

i don't believe in this shit anymore.

nej, SMILE ! :D
GODNATT ! <3


ÅÅÅH !!!!


impossible

hemma från världens lamaste skoldag, helt seriöst ..
jag fick min sovmorgon, det är jag riktigt nöjd med. sedan fick jag gå, så gott som ensam från rosenlund nästan till huskvarna, tappade känseln i benen, fick skoskav och framför allt fick jag jäkligt ont i höften igen. väl tillbaka på badhuset där resten av klassen badade i en timma till fick jag sitta där inne och vänta.. också ensam. inte jätteroligt. Tillbaka till skolan och gick på bildlektion och sen var det u2 konserten. den däremot, var riktigt riktigt bra. kan ha lite med att göra att jag älskar u2.
slapp bli en av dem som tappade hakan när bussen bara åkte förbi busshållplatsen utan fick skjuts av en snäll en. Har ingenting att säga, för jag mår inte det minsta bra just nu. hörs kanske senare.
f*n.

i don't know anything about you

jodå denna eftermiddagen tog slut den också, och snart kvällen också, och därmed hela tisdagen ... logiskt. det betyder att det snart är onsdag. dock inte någon normal onsdag, utan en onormal onsdag... okej jag ska komma till sak. Först simning/bad med skolan hela förmiddagen. På eftermiddagen ska vi kolla på konsert som estetklasserna på skolan ordnat, och däremellan veckans lugnaste lektion, nämligen bild. Och inte nog med det, vi har 20 minuters sovmorgon, det är stora grejer för oss 8varjedagmänniskor. gott ska det bli, även fast det brukar bli att jag går upp samma tid ändå. Onsdagen följs av ännu en onormal torsdag, lektioner innan lunch och sedan åker vi till folketspark på gymnasiemässa precis som resten av jönköpings 9or. På lördag är det öppethus också, nu kör det igång på allvar ...
BAMSEKRAM


'till I collapse

jag vet inte var jag har någonting


hej

hemma från en skön skoldag och nu ska jag, innan någonting annat göra mat !


it's my life, not yours

Woho vilken aktiv uppdatering det var idag, och jag har ingen som helst duglig anledning till det för det enda jag gjort i eftermiddag är att sitta vid datorn. fast och spela TM. tiden går sjukt fort när man har roligt alltså ...
tro det eller ej men jag har redan gått och lagt mig !
Dock för att antingen läsa, spela eller kolla lite andra avenyn ...
känns som att just läsning kommer ta upp en stor del av mina framtida veckor, eftersom vi läser bok både på svenskan och engelskan. riktigt segt enligt mig, gäller att ha bra böcker !                         puss

henrik larsson

jag blir så otroligt trött på mig själv ibland !
slutade klockan två och fick stressa som tusan till bussen, och visst hann vi, men mitt i hetsen av MVGt på ekorutaarbetet så kommer jag på först när jag åkt en hållplats förlångt på bussen för att ingen tryckte åt mig (?) att var är min mobil? kom fram till att den måste ligga kvar i skolan... tre riktigt stora failar under loppet av typ en halvtimma om man räknar med att jag också letade ihjäl mig efter mitt busskort som jag försent insåg att de faktiskt låg i en av fickorna på jackan ... sjukt hur det kan bli ibland !
En sak som är säker är att jag inte hade blivit något trevligt sällskap ikväll utan min iphone, så jag hade helt enkelt inget annat val än att ta mig tillbaka till skolan och hämta den.
Hade tur, så fick både skjuts och sällskap av pernilla, sedan en trevlig prommenix hem med mycket viktigt snack. du är bäst.

Nu sitter jag i soffan och värmer mig efter en bra stunds ännu mer snack utanför mitt hus, är helt ledig hela kvällen, grymt skönt :D

C o n f u s e d

sådär ja ! :D
träffat lite farfar och lite kusiner, eller ja hela släkten kan jag ju lika gärna säga :)
åkte hem rätt tidigt för har lite att fixa med innan skolan drar igång imorgon igen. framförallt ska jag sova!
har just ätit lite mat och längtar ihjäl mig efter att få tvätta bort smink och sätta på mig mysbyxor och bara mysa. bäst av allt är att det inte finns nåt som hindrar mig så det är vad jag ska göra nu :D

söndag

åker bort till "ungdomsforum" och sedan troligtvis direkt vidare till vaggeryd, alltså till farfar för att fira farsdag med släkten frisk.
ha en bra dag och njut av sista dagen på helgen ! <3

lördag

och bara för det så är det jag som ska stå för frukosten idag .. !
gällde att tänka sig för när man öppnar skåp och lådor, annars kan man få sig en glad, eller kanske mindre glad överraskning i form av minitomater som på nåt vänster hamnat på lite fel plats ...
vad var det som hände igår egentligen?



jo jag hade en underbar kväll med tre underbara tjejer. Mer komplicerat än så är det inte.
kollade patetiska youtubeklipp, spelade piano, utvecklade pianospelet, pernilla dansade, åt popcorn, pernilla dansade lyssnade på Erase me fler gånger än vi är år tillsammans och byggde på våra skrattmagrutor genom alla fyra tillsammans genomföra mitt livs största facerape, på min facebook. GO TO BED !
jag älskar er !

09.15

GODMORGON :D
vaknade 9 och kände att jag sovit huuur gott som helst, dock inte så många timmar men sömnbristshuvudvärken kommer inte förrän i morgon i skolbänken... :D men ja jag vet jag får skylla mig själv.

meeen idag är ju heller inte vilken dag som helst .......................
det är pappas dag :D


big love <3



GO TO BED

tomat. nu är alltifrån ögon till skrattmuskler helt utpumpade på mig, läggdax !!!
GODNATT.

jag säger bara malin pernilla philippa <3

lördagsunderhållning !



har man inget bättre för sig, vilket jag, pernilla, malin och philippa inte har just nu kan man ägna sig åt det här.

NU FATTAS BARA DU


turn my camera on


Du anar inte hur perfekt det kunde varit nu,
detta var det jag trodde minst av allt.
hell no, inte ens ni är påriktigt.


GOTTTTT

vad blev det av denna dagen ?
jo en hel del vettigt faktiskt ... var väl måttligt seg fram till klockan 1 typ, låg och kollade Hot Shots i sängen tills pappa kom hem. Åkte in till stan för att leta present till farfar, tja jag tror ingen missat vad det är för dag imorgon :) Handlade lite och fyllde på busskort som liktförbaskat avmagnitiserats av iphonen ?! :o
plötsligt föreslog han att gå och fika, så att så blev det och det slutade med att jag fick i pappa ett glas chailatte .. haha!

Nu sitter jag och har det hur gott som helst, sitter med en skål Marianne bredvid mig och bloggar och facebookar på platttvn i tvrummet och spelar grym spotifylista med surroundljudhögtalare så det hörs i hela huset ... och inte nog med det så har jag tre fina tjejer som om några timmer sitter här och gör livet ännu goare. can't wait, fast mjo jag har ett par saker att fixa innan ! ;)
hoppas alla har en awesome lördag, kramis


show me more more more

två små bilder från igår kväll...
mycket trevlig kväll, & jag skrattade väldigt mycket, lite interna skämt om blå egypten och tutanhåkan som bara var för klockrena. De fick oss iallafall att vinna en tårttävlig !




+ att jag nu är anmäld till vemdagslägret, ett nyårsläger med kyrkan som jag missade förra året av olika anledningar och det insåg jag både då och nu att det var bland det värsta man kunde göra ... ! Men iår är jag på och hoppashoppashoppas med allt jag har att höften ska orda sig tills dess så jag kan åka. Det är helt otroligt vad jag längtar efter fjällen !!!

03.03

godkväll typ, eller godmorgon, eller nej natt, kalla det vad du vill.
Kom just hem, lite smått imponerad av pappa som går upp klockan tre för att åka och hämta mig typ 2km bort, men man slipper ju gå o va mörkrädd ;)
Var på SF först till runt 1 kanske, sedan hamnade jag och Pernilla tack vare min mobil som var på vift på ett loft och kollade 4 avsnitt solsidan ... älskar programet ! :D

Hög tid för mig att sova nu om det ska bli någon slags dag imorgon ... och det vill jag gärna, så godnatt :)


ett styck frågetecken

och hur fort gick inte denna veckan då ?!
sitter nyduschad och njuter i min säng och kollar på lite gymnasieprograminfofaktashit ... jag har sån ångest. NATUR/SAMHÄLL eller SAMHÄLL/BETEENDE ??!!?!?!?
Det är ju seriöst inte så himla långt kvar till valet ...

aja, jag får helt enkelt lita på att det löser sig innan dess.


jag är jäääääääääätteetaagggad för kvällen, iväg & träffa favoritmänniskorna !
Har redan haft en bra start på helgen så nu gäller det bara att fullfölja den lika bra :D

huvudet upp och fötterna ner

en helt oslagbar fredag !
började med MVG på so-provet. efter det musikredovisningen som gick hyffsat.
en halvtråkig franskalektion och sedan efter lunch var det dags för emma i min klass tur att ha sin "elevledda lektion" som var och en av oss ska ha i 9an. Emma hade dans, ledde och lärde ut. Jag satt sorgligt nog på bänken som åskådare, men galet var roligt det var! Tror jag sett de flesta sidor av mina klasskompisar nu, så sjuktsjuktsjukt roligt.
Härliga klass stämningen fortsatte när 70% av klassen tog bussen ner till stan och invarderade Jensens för att käka mat. Hur mysigt som helst och jag säger bara en sak: ni är så underbara.

ett ganska rejält antal lite halvkassa iphone bilder, men ändå något. ett betydelsefullt minne typ :)

     



HELG !

Även om det är över nu

åh, känslan av fredagmorgon då allt känns lite sådär extra bra...
går inte beskriva med ord. eller så är det helt enkelt så att jag inte hinner det, med tanke på att min buss till skolan går om four minutes. HA EN BRA DAG ! :D

hundra procent perfektion

u-n-d-e-r-b-a-r-t ?
jag har haft en just sådan eftermiddag och framförallt kväll.
ligger för det första just nu i min säng, med en ny laptop som följde med mig och pappa hem från a6 idag. inte varje torsdag man får sådant finbesök, nej !
Tog med mina glädje-känslor till Pelle och satt där från 8 till 10 och pratade, skrattade och var litelite seriösa tillsammans med 4 helt fantastiska tjejer, också pelle då förstås. Drack julmust, bad för julmust, skrattade åt julmust och kanske viktigast av allt, spottade julmust. Helt perfekt.

Nu ska jag se om jag minns adressen till några av vännernas bloggar som jag så troget följer, sedan är det absolut hög tid att sova !
desto fortare jag somnar ju fortare blir det fredag ... med musik redovisning bland annat. fick plötsligt för mig att jag inte alls vill ha fredag. men den känslan tror jag inte kan existera .......... GODNATT KRAM gott folk

-------------------------------------------------------------------------


Jo men synen av bilden till vänster är ju inte helt fel. ACER aspire 5741G alldeles lagom :D
bilden till vänster ska föreställa mig i sovtisha o trötta ögon, men det enda man ser är hur värdelös webbkameran var :)


sommar



passande såhär i november jag vet, men kan inte hjälpas för det är bra


------------------------------------------------------

 
NU, åka lite ärenden med far. mysigt, typ.

i hopp om ett lyckligt slut


bus på vikarie-engelskan

HALLÅ !
Racerfarts torsdag, igen. o imorgon är det fredag, igen.
slutade halv tre, men torsdagar är ganska roliga och går för det mesta väldigt fort så känns okej, förutom att klockan redan är kvart över 4. Inte för att det spelar någonroll eftersom det inte händer någonting förrän klockan 8 ikväll, über skönt. Och ledig eftermiddag för mig, det är likamed så mycket andraavenyn det bara går att hinna med ;) Lite gift är det, beroende framkallande, och farligt för man tänker inte på att halvtimma efter halvtimma går när man sitter där ... 

sov sött

Nu, nu ska jag sova.
har varit iväg och kollat på laptop och handlat lite grejer ikväll, efter det körde jag fast och tappade humöret pga några mattetal så nu orkar jag inte mer. Vi hörs imorgon, love

Dare

ÅH det här trodde jag aldrig när jag satte mig i bilen påväg till skolan ..
en riktigt bra dag hittils har jag haft ! :)
Började med SO prov som iallafall inte gick dåligt.
Fick tillbaka ett stort kemiprov med mvg.
Trött som tusan men vänner får mig på topp igen.
Satte igång direkt när jag kom hem och är nu sågott som färig med låten.
Nu känner jag för en gångs skull att jag har tid att hämta en filt, en clementin och sätta på avsnitt 25 av andra avenyn säsong 1 som jag börjadfe med på lovet .. :) gäller ju att ligga i så att inte emma kommer ikapp mig ! ;)
kram

Inget ljus utan mörker

mmm underbar morgon !
nej så känns inte det inte just nu med tanke på vad jag har framför mig de närmaste timmarna... men det gick ändå lättare än förväntat att hoppa upp imorse och när jag läser igenom mina anteckningssidor känns det ändå fullt dugligt okej. Jag tror jag ska klara mig igenom denna dagen också, trots att det är en onsdag och det är kallt som bara den ute. Nej, snart kommer jenny och hämtar upp mig, dags att dra på sig conversen och förbereda sig på bortdomnade tår :D
Ha en fin dag, puss & kram

ÅHEJ

jösses vilken trög eftermiddag, spelade ingen roll att jag hade 6 timmar på mig ... sov bort huvudvärken två, kollade andra avenyn en och en halv, spelade piano en halv, pluggade typ en ... när pappa kom hem gick vi ut på en liten prommenix i snöstormen och skulle diskutera plugg, men diskuterade matte istället. onödigt. jag som kände mig färdig i lördags kväll, jag kommer få blackout imorgon det är ett som är säkert. menmen. ska väl ta och stänga ner datorn för att använda den sista halvtimman till genomgång innan jag ska söva :)
Hoppas det är bra med alla därute, det är det iallafall med mig just förtillfället. KRAMHEJ <3

det är som att vara kär

klockan är strax två och jag har varit ledig i två timmar, tisdagar är det bästa som finns. Kan tyvärr inte uppskatta den lika väl som jag önskar den här gången, lider nämligen fortfarande av hemsk huvudverk och hemsk press. imorgon är det prov och nu ska jag plugga färdigt. sedan ska jag räkna matte, eftersom dagens lektion inte gick riktigt som den kanske borde :) Pernilla är en bra tjej hon. Ha en fin eftermiddag !



det var inte meningen så

om jag inte klantat till det så förbannat mycket hade jag förmodligen varit kvar där som var exakt var jag ville vara

nu börjar det om igen

nae det här är inte det minsta roligt ... :(
pappa klagar på att det är varmt och jag sitter och huttrar av att jag fryser och huvudet gör ondare än någonsin. Sjuk..? nej jag kan inte bli sjuk. jag går och lägger mig istället det brukar ha läkande förmåga. kort skoldag imorgon, jätteskönt! ska göra mig iordning och sånt nu, så får vi se vad som händer ..

puss

dommarj*vel

M-A-M-M-A vad svårt det var ... helt seriöst, det är omöjligt att först se vem som orsakade ihopslagningen och nuddade bollen senast, sen se vilket lag den tillhör, sedan se vilken sida den tillhör, sedan få kontroll över armarna som ska sammarbeta med hjärnan och peka åt något av hållen, och mitt därundertiden ska man blåsa i pipan rätt antal gånger, med tretusen frågande blickar på sig. tur att man är kvinna alltså men nej, mitt livs första dömda innebandymatchen kommer jag sent att glömma. utmaning, men visst var det sjukt roligt :o det där var en träningsmatch, snart är det allvar. jag vågar inte!


makt alltså

du hadde all makt

och poff så är allt som vanligt igen ... det känner man inte minst genom ständiga hungern när man kommer hem på eftermiddagen. det blandat med hemsk trötthets huvudvärk och pressen att låten måste börja bli färdig får mig bara vilja gå och lägga mig och försvinna. Men nej det funkar inte riktigt så, har man ju lärt sig ... ska ta tag i låten nu, och kaaanske finns det lite tid för vila senare innan jag ska ner till råslätt och tränings-dömma min systers innebandyträning. inte jättetaggad, men det måste göras precis som allt annat jobbigt. Nu är det hög tid för lite lunch, bra musik och mysbyxor. Humöret ska upp


hjältar överallt

om 14 timmar sitter jag i skolan. Vad skönt det ska bli, egentligen .. träffa alla igen. komma igång igen. och längta efter jullov. och jag, sålänge jag har kul, och allt annat går bra, har sällan några större problem med att gå dit. Nog om det :)

Är nu hos pappa som sagt. Hela Daniels album inne på iphonen bredvid mig, jag är nöjdnöjdnöjd. Har nog aldrig längtat så mycket efter att få gå och lägga mig, dels för att jag är otroligt trött, men också för att det bästa som finns är att ligga och försvinna bort till bra musik ........

Juste! Jag var på coop nyss. och mitt där på parkeringen kommer plötsligt ämnet bil på tal. fick erbjudandet att köra hem, nejtack. jag fyller 16 om typ två och en halv månad. vilket betyder att det blir aktuellt, fatta hur många vuxen poäng man tar in på det ... nejmen men det går seriöst inte fatta, tänk mig, lilla hanna frisk stressa runt med en såndär bak på bilen, stackars pappa.



 
 HAHA !

----------------------------------------------------------------------------------------

hejohejdå

åker till pappa, hörs senare !


jag saknar malin sandqvist

vasågod och kom hem. nu.


i love you

det här händer inte ofta kan jag säga !
sitter uppe med systern och kollar på AA tills kvart i två, nu orkade hon inte mer :)
och det gör inte jag heller för den delen. inte många timmar kvar nu.

G
O
D
N
A
T
T

mysfaktor



yes, jag just nu. SO-plugg i litelite förändrat rum som jag trivs bättre än någinsin i. I ljuset av tända ljus i en skön fotölj med filt och perfekt pluggmusik är det faktiskt inte helt fel med lite andravärldskriget. Trots att det är lördag. Har ganska höga krav på mig själv inför det här provet, vill klara det ritkigt bra med tanka på mitt mvg på fördjupnings uppgiften förraveckan. Gott!
Idag har jag inte gjort nååågonting, jag har jobbat på min pianolåt som ska vara färdig på fredag och legat och glott på minst 656 avsnitt av favoritprogrammet. Njuter av att sitta här och veta att man har typ all tid i världen. Eller a, iallafall en dag. Men hallå det de e fortfarande lov. Ska fortsätta, är mitt inne i blixtkrigen spännande som tusan (;
Så är det, ha det fint !

bortbortbort

nu ska jag ner till hovslättsskolans gympasal och träffa friends, sedan har jag ingen aning om var kvällen tar vägen ...... blir bra hoppas jag iallafall.
PUSS OCH KRAM SKUMMBANAN !

nytt citat

läkare sträcker ut handen - hej
jag sträcker ut handen - hanna frisk
läkaren tar handen - åh man undrar vad du gör här när du är frisk, hahahaha.

------------------------------------------------------------------------------------------

jomenhej, fantastiskt roligt ! :)


farbror doktorn

då var det efterlängtade läkarbesöket avklarat, han inte ens gå in innan jag var ute igen kändes det som ... prata 5 minuter, känna 5 minuter och skicka remiss till röntgen. Så, färdigt. Också har jag 76537 års väntan framför mig igen, samtidigt som jag har ondare än någonsin, skitkul alltså :)

Nu: fixa till mitt humör med lite lunch och fix med nyinköpta saker till rummet !
det är ju trots allt fredag solen skiner och om några timmar är pernilla hemma igen, najsbajs.


höftigt

åh det här var jag verkligen inte beredd på. Men det gör ingenting för det är bra nyheter, iallafall hittils ...
Efter två och en halv månaders 10 pain in my höft har jag en läkartid 10.45. Förhooppningsvis för att lösa mysteriet, annars .. fortsätta leta. jag ska träna igen och det snart !

Godmorgon förresten ! :D

what's next ...

äter min tredje clementin idag nu, och ska strax sätta på The Break up.. tror jag den hette. Jag är irriterad och arg på mig själv. och besviken på saker. trött på saker. förbannad, helt enkelt. också är jag arg på min höft som gjorde svinont idag igen. men imorgon, imorgon så ska jag kanske till läkare!
Sov så sött, något som jag inte kommer att göra.


tripp trapp trull

bra dag? JA!
träffade Mli, pratade och gick, gick ännu mer och var plötsligt påväg till hassafall. Hittade ut på en normal väg och gick för att möta Philippa. Gick ännu mer, pratade ännu mer och var plötsligt påväg till tokarp? fastade vid hästarna, och vände sen för att möta upp självaste hampus vid konsum. Slutade med att vi hamnade här hemma. Mycket mysig eftermiddag med 3 väldigt bra.


en av de bra, emelie

tidsfördriv


Tittade på den här filmen igår, flickan.
Väldigt svårbestämd film, jag vet verkligen inte vad jag tycker om den .. Väldigt gullig emellanåt, men också extremt seg. Efteråt konstaterade jag att de knappt pratade någonting i hela filmen :s Och jag är lika besviken på slutet som jag alltid blir på filmer nuförtiden. Men okej, den var faktiskt helt okej, tror jag !

------------------------------------------


Nu har emelie skjutit på träff-tiden i en och en halv timma, men snart ska jag iväg !





DANIEL

nej jag sticker inte ut ur mängden,

jag är kär



torsdag

bonjour
halv 12 började min dag, glatt humör, jättefint väder, och grannen flaggar på halv stång så det är ganska blandade känslor ... menmen. jag kommer nog igång.

-------------------

Planderna för torsdagen är att förhoppningsvis träffa denna mannen
+ kanske någon mer

 
















observera pinsam gammal bild (HAHA jösses), men det är iallafall vi. två år sedan, om 2 veckor. Den dagen kommer jag aldrig att glömma!
Hampus "BFF" Hartvigsson !

bäst att börja göra sig iordning innan det är kväll igen !

UPDATE: jo, jag ska träffa hampus, fast inte förrän senare. Först blir det en eftermiddag med Emelie iställlet!

ha det bäst

save me

o det var den kvällen det .. :)
har legat och garvat åt mamma garvade åt Talking Tom på min iphone.. så roligt man kan ha alltså !
hon somnade tillslut så nu sitter jag här ensam med min dator as usual, filmtime kanske ?

det kommer dröja månader

sådär ja, blev ett par timmar på stan i ösregn och besvikelse över att jag inte hittade mer än nödvändigheter & en kofta som jag troligtvis inte kommer behålla ... men jag blev lite piggare av att komma ut iallafall !
nu är det snart maaaatdaxx, och innan det ska jag hinna plocka iordning lite på mitt rum. hörs senare !

opening

har faktiskt ägnat stor del av min förmiddag åt att gå igenom förstavärldskriget. lika bra att ha det gjort! och skönt när det är gjort :D Nu ska jag springa till bussen, puss !

the middle

godmorgon !
faktiskt uppe hyfsat tidigt ändå idag tycker jag, med tanke på när jag somnade.
ska säga att jag var väldigt tacksam över att slå upp ögonen nyss, 5 minuter innan det satt jag instängd tillsammans med Malin, Pernilla och 5 andra i ett rum och hade kanske överlevt andra välrdskriget levande. Helt störd dröm är det, men jag vet hur den slutar nu, för det är tredje gången jag har den ...

Kommer upp, kollar ut och min första tanke är att vägra gå ut idag. Sån hemskt busväder, regn och blåst. Hoppas det lugnar ned sig senare! Nu blir det först dusch och sådant fix, sedan fruukkost !


you give me everything i need

sitter och myser min nya absoluta favorit tröja, underbar!


jag har ont i huvudet och är sjukt glad, hejdå :)


+ - noll

det har gått två dagar sedan klockan ställdes om och jag är redan helt galen på allt mörker!
gick ut igår vid halv 5, klockan 5 var det kolsvart. Det är deprimerande, helt seriöst !
och deprisionsfaktorn höjs bara mer och mer för varje äcklig liten regndroppe som kommer.
ändå kan jag inte motstå att tycka att det vissa stunder är det mysigaste som finns att sitta här under täcket med mysig musik lite halvdegig hela jag ... så nej jag tror knappast det kommer bli så mycket mer av den här dagen heller, tyvärr. sov en halvtimma nyss förresten, så huvudvärken borde ge sig snart ... men icke.

talk to me

jag är så himla trött så det finns inte ... kan väl säga som så att jag tar vara på mitt höstlov, fast till största delen av den mörkade delen av dygnet.. !

I fredags var det superfredag, en fredagkväll som de flesta andra, dvs. bra.
Lördags var det inget annat än slapp.
Söndags det dags för vår omtalade halloweenfest. Alla tjejer i klass 9D hos pernilla, svårslaget alltså!
bilder finns i mängder hos evelina och pernilla. Lade mig frammåt halv 5, vilket också säger hur mycket det blev av söndagen ... film hela söndagsnatten, = död hela måndagen. film hela måndagsnatten, = död hela tisdagen. nej, bara halva. någonting måste jag hitta på idag!
nu ska jag äta, puss


ÄNTLIGEN

ÅH sinnes vilken lycka, låg just och konstaterade vad kasst jag mådde, huvudverk och ingenting att göra, tvekade om det ens var lönt att starta datorn för att kolla om internetet var tillbaka, men det gjorde jag och det är tillbaka !
Så, nu kan jag blogga igen.

RSS 2.0